Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 éves férfi vagyok, Hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves férfi vagyok, Hetero kérdéseket írok ki mégis 30as férfiak írnak üzeneteket és Viberre, Telegramra hívnak át. Mindig jelzem, hogy Hetero vagyok, amire a válas, ők csak barátkozni akarnak. Ilyen létezik? Azonos neműek kötnek itt barátságokat?

Figyelt kérdés
Közös szexuális ízlésről, fétisekről szoktunk beszélni. Ilyen alapján ez a korosztály barátságot akarna kötni egy ennyivel fiatalabbal? Kábé pont ott tartok, hogy 50%ban teljesen érthetőnek látom, 50%ban viszont azért... furcsa?!

2022. febr. 20. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Én sok emberrel beszélgetek itt mindkét nemből de csakis így anonim módban.
2022. febr. 20. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Most speciál a meleg témában láttam meg a kérdésed. Milyen jellegű kérdéseket teszel ki? Mert gondolom nem az Iveo gyertyahezag beállítása után veszik fel veled a kapcsolatot.
2022. febr. 20. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Heteroszexuális férfiként online szexkapcsolatokat ápolok férfiakkal. Ebben csak az számít, ki tud jól írni. Egyesekről azt kívánom, bárcsak lányok lennének ilyen fantáziával. Közben lehet, egy 60 éves bácsi. :D Tudom, hogy nehezen emészthető ez, de egymás fantáziájának az izgatása szerintem még nem melegség. Ennyi erővel olyan erotikus történetet sem olvashatnék, amit férfi írt.
2022. febr. 20. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Igen.Csak baratkozni akarnak.

F.szképeket is csak azért kapsz,hogy mélyebb barátság szövődjön.

2022. febr. 20. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Menj csak velük cseverészni viberre, Fb-re, telegramra csak ne lepődj meg ha előjön "próbáltál már valamit fiúval?", "most verem, te is, nem cserélünk képet?" típusú szöveg 😂 A melegek úgy rá vannak gyógyulva a "kíváncsi hetero"-ra mint hetero pasik a két nővel lenni storyra. Illetve ahogy a hetero férfiak is kezdik a nőknél "á csak barátkozzunk, beszélgessünk" úgy a melegek meg is elkezdik valahol a "puhításodat".
2022. febr. 20. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:

"Azonos neműek kötnek itt barátságokat?"

Igen. Igazából mivel több férfi akar itt ismerkedni, mint nő és a srácok akik "barátkozni akarnak", de csak "csak nőkkel", általában nem csak barátságra hajtanak, inkább azon lepődnék meg jobban ha ellenkező neműek kötnének itt barátságot.

Hogy miért írnak rád, az meg múlik azon is milyen kérdéseket teszel fel, milyen kategóriában. Mondjuk ha barátkozás kategóriába írsz ki kérdést, akkor nem kell meglepődni ha srácok is írnak. Bár nálam legalábbis, nem úgy szoktak barátkozni az emberek, hogy ilyen témákról beszélnek kezdésnek. Az a gyanúm nagy része inkább homo vagy bi, aki azon élvezkedik a túloldalon hogy egy másik srác mit ír a szexről.

2022. febr. 21. 00:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Nőként szoktam beszélgetni férfiakkal, bi és meleggel is. Van, akivel már nem csak itt. Amúgy is sokat lógtam anno is srácokkal és máshonnan is vannak ismerőseim, férfiak és nők.

Nekem nem meglepő, hozzászoktam.

Ezt te érzed, hogy meddig mész, engeded a beszélgetéseket és máshol folytatod-e. Lehet fura ez, akkor csak itt írjatok.

2022. febr. 21. 00:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Fogalmazz egyértelműbben, ne pedig ki tudha milyen módon, amire ugranak a langyik. En ha nem írom oda, hogy F, akkor szinte rögtön ír egy önjelölt bájgúnár. Igaz, legalább hetero alapon próbálnak nyomulni. F F F F F biztos, ami biztos.
2022. febr. 21. 04:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Itt én is csak anonim levelezek.
2022. márc. 5. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!