Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves férfi vagyok, Hetero kérdéseket írok ki mégis 30as férfiak írnak üzeneteket és Viberre, Telegramra hívnak át. Mindig jelzem, hogy Hetero vagyok, amire a válas, ők csak barátkozni akarnak. Ilyen létezik? Azonos neműek kötnek itt barátságokat?
Igen.Csak baratkozni akarnak.
F.szképeket is csak azért kapsz,hogy mélyebb barátság szövődjön.
"Azonos neműek kötnek itt barátságokat?"
Igen. Igazából mivel több férfi akar itt ismerkedni, mint nő és a srácok akik "barátkozni akarnak", de csak "csak nőkkel", általában nem csak barátságra hajtanak, inkább azon lepődnék meg jobban ha ellenkező neműek kötnének itt barátságot.
Hogy miért írnak rád, az meg múlik azon is milyen kérdéseket teszel fel, milyen kategóriában. Mondjuk ha barátkozás kategóriába írsz ki kérdést, akkor nem kell meglepődni ha srácok is írnak. Bár nálam legalábbis, nem úgy szoktak barátkozni az emberek, hogy ilyen témákról beszélnek kezdésnek. Az a gyanúm nagy része inkább homo vagy bi, aki azon élvezkedik a túloldalon hogy egy másik srác mit ír a szexről.
Nőként szoktam beszélgetni férfiakkal, bi és meleggel is. Van, akivel már nem csak itt. Amúgy is sokat lógtam anno is srácokkal és máshonnan is vannak ismerőseim, férfiak és nők.
Nekem nem meglepő, hozzászoktam.
Ezt te érzed, hogy meddig mész, engeded a beszélgetéseket és máshol folytatod-e. Lehet fura ez, akkor csak itt írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!