Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexualis kapcsolatok hogy mukodnek pontosan? (Lent irok konkret kerdeseket, bocs, ha nagyon idiota kerdesek, de fogalmam sincs, hogy mukodik egy ilyen kapcsolat es nincs is homoszexualus ismerosom. )
A feltet kérdések 90% kapcsolatfüggő, így csak a sajátomon alapulva beszélhetek.
Van valamilyen szintű leosztás, egyikünk se maszkulin se feminin, bár egy kicsit kileng a maszkulin felé, így...
Ezt nem tudom nagyon értelmezni. Én meleg vagyok nekem nem hiányzik barátom bi, de lányokkal is csak anált csinál
Milyen a hetero előjáték? O.o
Nem fájdalmas mi előző pénteken 6szor feküdtünk le és semmi különös mert odafigyelünk egymásra így nincs baj.
Nekünk az anál és orál a szex, mi tökéletesen megvagyunk a vaginális nélkül, még a bi fiúm is mert szerinte büdös és nyálkás :D
Attól függ hogy ki mi, van aki csak ad, van aki csak kap, és van a köztes, mi nekünk pl péntek 2szer én őt, és 4szer ő engem dugot.
Ez jelen van, tény ugyanakkor ennek pszichológiai oka van amibe lusta vagyok bele menni, de ha szeretnéd lehet róla szó.
Fiúm bi de tökéletesen megvan a lányok nélkül, bár igaz hogy fiúk felé húzz jobban.
Én hetero vagyok, de fiú és csaj melegpár barátom is van. Engem is érdekelt a téma anno én is kifaggatam őket.
Fiúknál: az hogy ki milyen pozíciót tölt be, ez változó. Van aki csak az egyikért rajong, van aki mind2ért. Az én barátaim egy maximálisan aktív és maximálisan passzív fél, nincs náluk szerepcsere. Sztem hozzászokik a test az aktushoz, elmondásuk szerint minden nap szeretkeznek, ha ez fájdalommal járna, gondolom nem tennék. Teljesen monogámok. Ez sztem ugyanúgy embere válogatja, mint heterok közt. Sőtt az én, és ismerősöm ismerősei közt is minden melegpár olyan szép kapcsolatban él már hosszú évek óta, néha irigykedek, milyen nagy náluk az összhang, és a ragaszkodás.
Csajoknál pedig mivel a 21. Században élünk, rengeteg kelléket tudsz venni. Egy felcsatolhatós majdnem olyan hatást kelt, mint a behatolás, de az én barátnőimnek a 2 végű műpénisz a kedvencük, így egyszerre juthatnak el ugyan úgy a csúcsra és az is elég, ha csak az egyik fél mozog elmondásuk szerint. Szexjátékok nélkül igen, olyan csak mint egy petting. Ők is monogámok, már 11 éve vannak együtt.
De valószínűleg. De kemény csajok, kibírják. A gyerkőcök is szépen vannak nevelve. Jelenleg még csak az egyik ovis, viszont ő magánoviba jár,azért ott jobbak a körülmények. Legutóljára amikor náluk vtam a kislányuk ovitársa ott aludt náluk, és csak ennyit mondott:
"Te olyan szerencsés vagy, hogy 2 anyukád van, apának nagyon büdös a lába, és szúraz arca"
Azthittem bepisilek a kiscsajon :D
Én ilyen szempontból sajnálom a melegeket, mert nagyon sokan azért nem merik felvállani, vagy éppen akár saját maguk számára is elfogadni, mert félnek a gonosz emberek hozzáállásától...engem nem érdekel, számomra az a fontos, hogy ki mennyire jó ember. Ha a saját fiam vagy lányom lenne meleg az sem zavarna, és arra bíztatanám álljon ki az érzései mellett, és büszke lennék rá, ha felválallná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!