Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexualis kapcsolatok hogy mukodnek pontosan? (Lent irok konkret kerdeseket, bocs, ha nagyon idiota kerdesek, de fogalmam sincs, hogy mukodik egy ilyen kapcsolat es nincs is homoszexualus ismerosom. )
Szoval van leosztas, hogy ki a "ferfias" es ki a "noies" a kapcsolatban, vagy nalatok maskepp mukodik?
nálunk elég sztereotipikusan én vagyok a férfiasabb, kinézetre és személyiségre is (én vagyok az aktív), barátom kisebb, vékonyabb, aranyosabb:D általában ő csinálja a házimunkát, de segítek neki csak mindig rám kell szólni, mert lusta vagyok meg észre se veszem a lakásban a teendőket:D ő főz, mert én nem tudok. ha bevásárolunk én tolom a kocsit és ő válogat:D elveszem tőle a nehezebbet. nem tudom ilyenekre gondolsz-e.
A szexben az igazi, behatolos szex nem hianyzik lanyok eseteben?
van hova behatolnom:D
Amit egymassal kezdeni tudtok, az olyan, mint a heteroknal az elojatek, nem?
igen
Illetve a fiuk eseteben azert az analis szex napi szinten nem fajdalmas?
nem fáj neki, mert sok síkosítót használunk és óvatos vagyok. ha látom már hogy nagyon kipirosodott vagy kidörzsöltem, akkor abbahagyjuk. egyébként neki van nagyobb étvágya, állandóan szexelni akar. szóval van, hogy inkább már nekem fáj a farkam de még mindig rámarkol:DD
hogy neha-neha a hetetoknal is befigyel, na de hogy csak az van, hogy birjatok? mármint előjáték? szinte mindig van, ha nincs az se baj, ugyanúgy élvezzük és elmegyünk mindketten ha csak gyorsan egymásnak esünk:) abban is van valami izgató
Es valtogatjatok, hogy mikor ki melyik "oldalon" van? Marmint mindket felre sor kerul, vagy csak az egyikotok hatol be? csak én szoktam
Az igaz, vagy csak szereotipia, hogy kevesbe vagytok monogamak, mint a heterok? én azt tapasztalom, hogy igaz, de nálunk ez nem fér bele
Es meg egy: aki biszex, es megallapodik egy monogam tartos kapcsolatban, annak nincs hianyerzete, hogy a ket nem kozul csak az egyik jut neki? nincs hiányérzetem, mert nem kívánom a nőket:)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!