Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8-9 éves monogám kapcsolat mikor válik a sexuális együttlét 'unalmassá" megszokottá?
Ha valaki monogám-nak vallja magát, valóban jelent e 100% testi hűséget, vagy ez pártól függ, hogy egyik vagy másik fél engedékenyebb és hagyja hogy a másik időnként mással is lefeküdjön. Tehát amíg az életközösséget nem veszélyezteti, addig szeretőt kereshet.
Vagy lehetséges hogy 8-10 év után is ugyanúgy lángol a hév az ágyban mint azelőtt?
Olyan gyorsan?
És egy 9 éves kapcsolatban hogyan megy a szeretkezés?
Amikor tényleg nagy perzselő szerelem volt?
Úgy értem átalakul, meghittebbé válik?
Ennek örülök!!! :)
És milyen gyakran kell a sex, illetve a szeretkezés?
Utolsó bocs, de a szerelem nagyon sekély lelkivilágát embernél mulik el 3-4 ev alatt...
En is azt vallom hogy 8-10 ev után is az az egy ember az igazi.
En amugy gyakorlati tényekre lettem volna kiváncsi nem ilyen lelkizos szubjektív hablatyolra.
2 naponta minimum szeretkeztek?!:)
Pikáns!
Es nem megszokott unalmas hogy ugyanazokkal a mozdulatokkal hangokkal történik mindez. Ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!