Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 8-9 éves monogám kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8-9 éves monogám kapcsolat mikor válik a sexuális együttlét 'unalmassá" megszokottá?

Figyelt kérdés

Ha valaki monogám-nak vallja magát, valóban jelent e 100% testi hűséget, vagy ez pártól függ, hogy egyik vagy másik fél engedékenyebb és hagyja hogy a másik időnként mással is lefeküdjön. Tehát amíg az életközösséget nem veszélyezteti, addig szeretőt kereshet.

Vagy lehetséges hogy 8-10 év után is ugyanúgy lángol a hév az ágyban mint azelőtt?

2016. aug. 18. 21:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Itt minden azon múlik, hogy mennyire indítjátok be a fantáziátokat. Ugyanis mindig lehet valami újat belevinni a szexbe.
2016. aug. 18. 21:17
 2/24 anonim ***** válasza:
77%
2-3 év után.
2016. aug. 18. 21:22
 3/24 A kérdező kommentje:

Olyan gyorsan?

És egy 9 éves kapcsolatban hogyan megy a szeretkezés?

Amikor tényleg nagy perzselő szerelem volt?

Úgy értem átalakul, meghittebbé válik?

2016. aug. 18. 21:24
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi ötödik évnél tartunk és nem hogy halványulna, hanem csak még nagyobb a láng
2016. aug. 18. 21:25
 5/24 A kérdező kommentje:

Ennek örülök!!! :)

És milyen gyakran kell a sex, illetve a szeretkezés?

2016. aug. 18. 21:27
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Kétnaponta minimum. Általában minden nap van valami. Aztán van olyan nap is hogy kb fel sem kelünk az ágyból :D
2016. aug. 18. 21:33
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáállástól függ. Ha az ember "kizárja" az egyéb szexuális ingereket, és szexualitásra gondolva csak a párja jöhet szóba, akkor nem válik unalmassá. Én például 4,5 éve vagyok együtt a párommal, de mind a mai napig kívánjuk egymást, és nem vált unalmassá a dolog.
2016. aug. 18. 21:56
 8/24 anonim ***** válasza:
55%
Pszichológia szempontjából a szerelem elmúlik 3-4 év után minden esetben, a kérdés hogy mivé alakul onnan. Tegyük hozzá a szerelem valójában egy pillanat alatt történik ami az előtt van, minden ami az előtt történik az gyakorlatilag a szerelem után való vágy, minden ami utána van, az már csak a "beképzelés" és közte van az 1 pillanatnyi euforikus érzés. 3-4 év után amikor a szerelem elmúlik egy más érzelemnek kell a helyén lennie, a szeretetnek. Szeretet sokkal mélyebb és áthatóbb mint a szerelem, csak az utóbbi egy heves lángcsóva. A szeretet az a kötödés ami életed végéig kitarthat, akár 50-70 évig is.
2016. aug. 18. 22:02
 9/24 A kérdező kommentje:

Utolsó bocs, de a szerelem nagyon sekély lelkivilágát embernél mulik el 3-4 ev alatt...

En is azt vallom hogy 8-10 ev után is az az egy ember az igazi.

En amugy gyakorlati tényekre lettem volna kiváncsi nem ilyen lelkizos szubjektív hablatyolra.

2016. aug. 18. 22:33
 10/24 A kérdező kommentje:

2 naponta minimum szeretkeztek?!:)

Pikáns!

Es nem megszokott unalmas hogy ugyanazokkal a mozdulatokkal hangokkal történik mindez. Ertem.

2016. aug. 18. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!