Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8-9 éves monogám kapcsolat mikor válik a sexuális együttlét 'unalmassá" megszokottá?
Ha valaki monogám-nak vallja magát, valóban jelent e 100% testi hűséget, vagy ez pártól függ, hogy egyik vagy másik fél engedékenyebb és hagyja hogy a másik időnként mással is lefeküdjön. Tehát amíg az életközösséget nem veszélyezteti, addig szeretőt kereshet.
Vagy lehetséges hogy 8-10 év után is ugyanúgy lángol a hév az ágyban mint azelőtt?
Öh, hát én 3 éve imádom a páromat és nem érzem, le akarna alcsonyodni szeretetté amit iránta érzek...
Ezért is kérdeztem, hogy akik már 8-10 éve élnek együtt és nyúzzák egymást, hogy ott mi változott, hogy ugyanúgy 'csattog"-e odalent :D, és hogy ugyanúgy letépik-e egymásról az inget...:)
Hát,a szeretet a perzselős szenvedélyes szerelemnél jóval lejjebb helyezkedik el.
A gyerek és az anyja között is más van mint szeretet, az is inkább szerelem, kérdezz meg egy anyát ;)
Ez így igaz a heves szerelem kb 3 évig tart majd ez alakul olyan szeretetté amikor már nem tudod elképzelni az életed a másik nélkül. Megeshet, hogy csökken az együttlétek száma, de egy normális kapcsolat nem éppen a szexre épül.
19/Feminin/Passzív
Nem értek veled egyet, és nem azért mert fanatikus vagyok, de én úgy tapasztalom, hogy 3 év után is lángol nálunk a dolog...
És az hogy átalalkuljon szeretetté mint Béla bánál és Gizi néninél még kell úgy 30 év. Ha együtt maradunk. Én bízom benne.
Nekem van egy húgom, az anyai szeretet az átvitt értelemben van, mert az igenis mindennél erősebb érzés anya és gyermeke között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!