Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 8-9 éves monogám kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8-9 éves monogám kapcsolat mikor válik a sexuális együttlét 'unalmassá" megszokottá?

Figyelt kérdés

Ha valaki monogám-nak vallja magát, valóban jelent e 100% testi hűséget, vagy ez pártól függ, hogy egyik vagy másik fél engedékenyebb és hagyja hogy a másik időnként mással is lefeküdjön. Tehát amíg az életközösséget nem veszélyezteti, addig szeretőt kereshet.

Vagy lehetséges hogy 8-10 év után is ugyanúgy lángol a hév az ágyban mint azelőtt?

2016. aug. 18. 21:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%
Ez nem hablaty, ez pszichológia. A szerelem 3-4 év után elmúlik és utána a szeretet van ami egy mélyebb érzés, az tart össze 2 embert évtizedekig.
2016. aug. 18. 22:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
6 éve élünk monogám kapcsolatban, nem szexelünk másokkal em külön, sem hármasban, és 4 év után se szűntünk meg egymást szeretni. Nem válik unalmassá, csak akkor, ha hagyod unalmassá válni
2016. aug. 18. 23:58
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Amikor hagyják,hogy elunalmasodjon.
2016. aug. 19. 08:17
 14/24 A kérdező kommentje:

Öh, hát én 3 éve imádom a páromat és nem érzem, le akarna alcsonyodni szeretetté amit iránta érzek...

Ezért is kérdeztem, hogy akik már 8-10 éve élnek együtt és nyúzzák egymást, hogy ott mi változott, hogy ugyanúgy 'csattog"-e odalent :D, és hogy ugyanúgy letépik-e egymásról az inget...:)

2016. aug. 19. 11:33
 15/24 anonim ***** válasza:
62%
Te, a szeretet nincs a szerelemhez képest lejjebb. Szeretet az ami egy anya és gyermeke közt van. Sokkal magasabb rendű mint a szeretet, csak nem akkora hirtelen, ami könnyen kialszik.
2016. aug. 19. 12:05
 16/24 A kérdező kommentje:

Hát,a szeretet a perzselős szenvedélyes szerelemnél jóval lejjebb helyezkedik el.

A gyerek és az anyja között is más van mint szeretet, az is inkább szerelem, kérdezz meg egy anyát ;)

2016. aug. 19. 14:31
 17/24 anonim ***** válasza:
53%
De a szerelem egy nagyon heves gyors égésű dolog. Ha nem menne át a dolog szeretetté akkor kiégnének az emberek. Ill anya és gyermeke közt szeretet van, nem szerelem. Anyai szeretet van, nem anyai szerelem (jobb esetben mondjuk) és ámbár ez lenéző kifejezés (bizonyos látószögből) de kamasz szerelem van, nem kamasz szeretet. Bár kezdem úgy érezni hogy egy fanatikus az érvekből se ért.
2016. aug. 19. 16:08
 18/24 anonim ***** válasza:
89%

Ez így igaz a heves szerelem kb 3 évig tart majd ez alakul olyan szeretetté amikor már nem tudod elképzelni az életed a másik nélkül. Megeshet, hogy csökken az együttlétek száma, de egy normális kapcsolat nem éppen a szexre épül.

19/Feminin/Passzív

2016. aug. 19. 16:50
 19/24 A kérdező kommentje:

Nem értek veled egyet, és nem azért mert fanatikus vagyok, de én úgy tapasztalom, hogy 3 év után is lángol nálunk a dolog...

És az hogy átalalkuljon szeretetté mint Béla bánál és Gizi néninél még kell úgy 30 év. Ha együtt maradunk. Én bízom benne.

Nekem van egy húgom, az anyai szeretet az átvitt értelemben van, mert az igenis mindennél erősebb érzés anya és gyermeke között.

2016. aug. 19. 17:21
 20/24 A kérdező kommentje:
Hinni a szerelemben és örülni neki nem fanatizmus, nem hinném hogy ez a jó szó rá, bár mi nem tudunk csak kéthetente együtt lenni egyelőre mert még csak most költözök ki hozzá, de bízom benne hogy 20 év múlva is egy pár leszünk. :)
2016. aug. 19. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!