Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8-9 éves monogám kapcsolat mikor válik a sexuális együttlét 'unalmassá" megszokottá?
Ha valaki monogám-nak vallja magát, valóban jelent e 100% testi hűséget, vagy ez pártól függ, hogy egyik vagy másik fél engedékenyebb és hagyja hogy a másik időnként mással is lefeküdjön. Tehát amíg az életközösséget nem veszélyezteti, addig szeretőt kereshet.
Vagy lehetséges hogy 8-10 év után is ugyanúgy lángol a hév az ágyban mint azelőtt?
Két félen múlik minden, ha van összhang, akkor sok minden kihozható belőle. Lehet tartalmas ÉS tartós egyszerre. Megfelelő ön- és társértékelés mellett szerintem működhet hosszútávon is.
Akarjatok és legyetek képesek adni a másiknak magatokból. Tartsátok tiszteletben a másik személyiségét, egyéniségét, gondolkodásmódját.
85%-os ahelyett hogy engem akarsz idegesítenik írj a tényeidből egy könyvet :)
Nekem szerelemre van szükségem és szerelmes is vagyok, én pozitív megerősítést vártam idegen meleg pároktól, hogy igenis létezik testi hűség sok év múlva is, és úgy bújúnk össze és várjuk egymást az ágyban- mint az első pár hétben.
Ha akar köztetek ilyen várom a sztoryt! :)
Köszönöm!
Nálam érzések nélkül semmennyit sem dugnánk az biztos.
Mivel mi most egy pár hónapja két hetente szeretekezünk a párom elég sokáig rajtam van mire elmegy...:D Majd egy óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!