Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hetero vagyok, csak láttam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero vagyok, csak láttam a homoszexuális kérdéseket . És vannak dolgok amiket nagyon nem értek. Megtudja ezt nekem valaki magyarázni?

Figyelt kérdés

Nem értem az egészet! Az olyan homoszexuális férfiak akik transzexuális férfiakkal,vagy csak szimplán lányos fiúkal élnek együtt,vagy rájuk gerjednek.Akkor most egy homokos szereti a női vonásokat ,nőieséget vagy nem?Mert ha igen akkor a nőket miért nem?

Mi hetero férfiak se szeretjük a férfias nőket. Ahogy a hetero NŐK se szeretik a lányos fiúkat.

2022. szept. 21. 15:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy sokak számára ez a kérdés hülyeség. De tényleg érdekel. Mert csak magamból és a környezetemből tudok kiindulni. Itt a nők a férfiakat, a férfiak a nőket a homoszexuálisok egymást de mind ketten teljesen átlagos férfiak mint külsőre,mint természetre .
2022. szept. 21. 15:40
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Most direkt játszod a beszűkültet vagy tényleg ennyire nem tudod elképzelni, hogy más emberek máshogy működnek? Ha te utálsz minden hal ételt akkor biztos mindenki más is aki utálja a hal ételeket egytől egyik ő is mindegyiket utálja? Nem biztos, lehet hogy ő a tonhalat szereti de azon kívül minden mást utál. Ennyire egyszerű a történet baker.

Vannak melegek akiknek tetszenek a női vonások, ennyi.

2022. szept. 21. 15:45
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

"Mi hetero férfiak se szeretjük a férfias nőket. Ahogy a hetero NŐK se szeretik a lányos fiúkat."

Így általánosságban kijelentve ez sem igaz, mert van elég sok pár ahol a férfi nem a legmaszkulinabb darab, vagy a nő nem éppen a sztereotipikus királykisasszony.

Amúgy amit írsz leginkább az aktív srácoknál jellemző, vagy biszexeknél. Vannak biszexek akik úgy általánosságban a nőkhöz vonzódnak, de ha elég feminin egy srác akkor az is jöhet. Meg vannak melegek akik férfiakhoz vonzódnak, de mondjuk élvezik hogy a másikhoz képest ők az alfahím. Persze nem minden aktív erre gerjed, de van akit ez a különbség izgat. Ez olyasmi, mint ahogy én passzívként meg a nálam férfiasabb, magasabb stb. srácokat preferálom, ők meg fordítva.

2022. szept. 21. 15:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ízlések és pofonok. Nekem se jönnek be a lányos fiúk.
2022. szept. 21. 18:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Meleg vagyok, nekem például nem vonzóak a lányosabb srácok, de van akinek jól tud állni. Számomra fontosabb a belső és a külső egyéb vonásai, mintsem a nőiesség mértéke.

Tudom, hogy vannak, akik kifejezetten vonzónak tartják ezt. Nem tudom, hogy erre mit mondhatnék: „Ízlések és pofonok.” (Vagy, hogy találóbb hasonlattal éljek: „Kinek a pap, kinek a papné.”)

2022. szept. 21. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért attól is függ, hogy a "lányos fiú" alatt mit értesz.

Mert ha olyan értelemben lányos, hogy hosszú hajat növeszt, női ruhába jár és sminkeli magát az a legtöbb melegnek nem szokott bejönni. Legalábbis én "lányos" alatt erre asszociálok.

Viszont ha valaki attól lányos neked, hogy nem kigyúrt és izmos, hanem vékony, valamint fiatalos arca van és nincs vagy kevés az arcszőrzete, viszont egyébként férfi ruhákba jár, az még nem lesz olyan mint egy lány/nő. Ő attól még teljes egészében fiú/férfi és teljesen meg lehet különböztetni egy nőnemű személytől.

2022. szept. 22. 02:51
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Meleg vagyok es ezt en sem ertem :D en ferfiakat tartok szexinek,az izgat.

Ezert nem jarok itt pesten meleg bilikba mert tangaban tancikalo fiucskak vannak a szimpadon v csomo feminin srac. Ha csajos valakit akarnek megdugni akkor not keresnek

2022. szept. 22. 14:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod 7-es. Jó látni,hogy nem csak mi heterok hanem még a melegek között is vannak akik nem értik. És hiába mondja sok válaszoló,hogy ízlések és pofonok. Aki meleg de a nőieséget szereti az miért másik férfiban keresi? Ez értelmetlen. Ha én a férfiaságta buknék akkor nem mondanám,hogy hetero vagyok és férfias nőket szeretem .
2022. szept. 23. 11:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

De még mindig nem írtad le, hogy honnantól lányos neked egy férfi.

Pl. ebben a kérdésben linkelt srácokat lányosnak tekinted?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Nekem általában a férfiasabb pasik jönnek be, de ők még nekem is tetszenek, és sok más melegnek is. Sőt valakinek pont az ilyen vékonyabb és fiatalos arcú az ideálja. És őszintén szólva meg tudom érteni azt is, hogy valakinek miért az ilyesmi típus tetszik.

Nem csak az két véglet létezik, hogy férfias és nőies, hanem ezek között vannak átmenetek is. Attól mert nem egy kétajtós kigyúrt szekrény egy férfi még nem lesz lányos. A kérdésben linkelt srácokat is max férfiatlannak lehet nevezni, de lányosnak semmiképpen sem.

Attól mert nem szőrösek és izmosak, még mindig ég és föld a különbség egy nő testalkata meg az ő testalkatuk között és inkább egy férfihez hasonlítanak, nem pedig egy nőhöz. Mivel a nőies tulajdonságok nekem azok, hogy nagy mellei vannak valakinek, széles csipője van, hosszú haja, ezek a srácok meg egyikkel sem rendelkeznek ezek közül, emiatt nekem nem lányosak. És annak a melegnek akinek az ilyen srácok tetszenek, azért nem fog egy nő tetszeni, mivel a természetes feminin adottságokat (homokóra testalkat, nagy mell stb.) nem találja vonzónak.

2022. szept. 23. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

8-as, nehéz ezt megmagyarázni.

A „nőies” jelzőt nagyon sok srácra, férfire aggatják rá, ám szerintem a legnőiesebb férfi sem hasonlít egy nőre. A nőiességet ilyenkor inkább a finomságra, kényességre, hanglejtésre, járásra és puhányságra értik. Ha belegondolunk, ezek milyenségétől nem változik meg valaki neme, ezek csupán sztereotípiák.

Én főként az átlagos srácokhoz vonzódom, nem szeretem sem a túl férfias, sem a túl lányos egyéneket, viszont múltkorában egy kifejezetten lányos fiú is elég rendesen fel tudott kavarni érzelmileg.

Ez most olyan, mintha azt mondanád, hogy a heteró pasik biztos szeretik a nőies férfiakat. Nyilván ez nem igaz.

Sokkal több egy ember, mint csupán a viselkedése, vagy a kinézete. Egy férfi teljesen máshogy gondolkodik, mint egy nő, más a kisugárzása, más az anatómiája, más szagokat áraszt és, nem utolsó sorban más nemi szerve van.

2022. szept. 23. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!