Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Legyen melegházasság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen melegházasság?

Figyelt kérdés
Személyes közvéleménykutatást végzek.

2022. aug. 19. 16:57
 291/311 anonim ***** válasza:
0%
Nem fogsz dűlőre jutni a meleggel. Mert neki, csak a saját igaza az igaz....m
2023. ápr. 15. 05:40
 292/311 anonim ***** válasza:
0%
Azt gondolná az ember itt 98 % ban inkább melegek írnak , főként ebben a témában :) mik vannak
2023. ápr. 15. 05:55
 293/311 anonim ***** válasza:
0%
291 vicces az amit írsz mert ránézésre az értékelésetek is egyforma és úgy egyébként a hozzá állásotok is. Annyi a különbség kettőtök között, hogy másik oldalt képviseltek. Ettől eltekintve még jó barátok is lehetnétek annyira nagyon hasonltatok egymásra.
2023. ápr. 15. 08:34
 294/311 anonim ***** válasza:
82%
#293 Egyébként miért is kéne dűlőre jutni ? A viták azok ilyenek , van aki szerint szines a világ és van aki szerint fekete fehér, ez témától függetlenül működik. Míg én azt mondom, hogy házasodjunk mi melegek ha akarunk a másik erre azt reagálja, hogy minek . Ebből nem lesz semmi dűlő sose.... ez a baj, dehát a szines, és globális világnézet az mindig is ilyen volt a fekete fehérrel szemben . Van akik szerint a gyermeknevelés is jó lenne ha működne ebben a xartalicska országban míg a másik fél azt mondja, hogy minek és meg is magyarázza a mineket.......Ez van . Ilyenkor eszembe jut az a történet, mikor a nyugati Mcdonaldsban egy anyuka megszoptatta a gyermekét, és nők is amilyen szinten felháborodtak ezen az már leírhatatlan. Pedig csak azt tette amit egy anyuka tesz a világ bármely részén, de sokan ebben már már orális szexhez hasonlító módon reagáltak, és mondom, nők is . Szal ez ilyen , a kérdés ami indította ezt az egészet nem, nem a heterokat osztja meg főként hanem a meleg társadalmat.
2023. ápr. 15. 13:07
 295/311 anonim ***** válasza:
100%

Én csak nem értettem miért kell felróni a melegeknek külön, hogy nem értenek mindenben egyet, hogy ha mint azt te is írtad ez mindenhol máshol is jelen van a világban.

Egyébként a vitának része lehet az is amikor meggyőzik a másikat, főleg ha normálisan állnak a vitához és nem úgy mint általában magyarok.

Ahogyan az, hogy valakik mást gondolnak nem jelenti azt, hogy nem lehet ezt kulturáltan megvitatni és akár a vita kereteiben vagy egyéb módon megértetni vele, hogy miben téved ha téved.

De amíg nem érted a másikat, amíg legyintesz rá azzal, hogy ennek nincs IQ-ja vagy EQ-ja addig nem fogod tudni mélyebben megérteni és nem fogod tudni sosem megértetni vele, hogy miben téved.

Mert az nem visz előrébb a célhoz hogy ha nem csinál semmit az ember ahogyan az se nagyon, hogy ha csak szajkózza az igazát.

2023. ápr. 15. 14:29
 296/311 anonim ***** válasza:
61%
#295 Szerinted EQ és IQ hiányában ez hova vezet ? Előrébbb visz a célhoz? Épp erre hoztam fel a Mcdonaldsban szoptatni merészelő anyuka esetét is. Szerinted ha egy meleg rálegyint a melegházasság kérdésre annyival, hogy minek az vezet bárhova is . Mit tudsz egy örjöngő nővel megértetni hogy egy gyermek szoptatása az nem orális szexhez hasonlítható csúnya perverz dolog és a melegházasság sem idegen egy demokratikus felnőtt társadalomban. Ha fájnak a kijelentéseim az egy valamit bizonyít. de gondolom tudod Te is ha meg nem akkor nincs miről beszélni. A közhelyekkel meg ügyesen tessék bánni, mert ez a célhoz egy út vezet bla bla az nemigen talál be itt és ált. sehol semmilyen témában sem, bár kényelmesebb ezeket szajkózni , mert tudom igény az van rá dögivel de ettől az intelligencia még nem fog megnőni egy egy témához.
2023. ápr. 15. 14:46
 297/311 anonim ***** válasza:
16%
Inkább lőjék fejbe a melegeket. Én azt támogatom, 9,9 millió magyarral összhangban!
2023. ápr. 16. 01:17
 298/311 anonim ***** válasza:
76%
#297 Ezzel az ötlettel az a gond, hogy kb 10 pasiból 1 meleg . Elég nagy népírtást tervezel így bugyibuci :) És el is képzelted gondolom. Tudod hogy vagyok a fajtáddal? Kiszolgálta a lebutított fajtád Horty-t, Szálasit, Rákosit, Kádárt, most meg épp Orbán jobbágyai vagytok. Ahogy nagyapám és apám lenézte cselédmentalitásotokat annak idején, úgy én is csak szánakozva röhögök rajtatok. Ugyanis Az már rég lefektetett orvosi tény, hogy a homoszexualitás nem betegség. Ugyanakkor egy frissen megjelent kutatás szerint a patologikus személyiségjegyeknek komoly szerepük van a homofób hozzáállás kialakulásában. Így teljesen megértem aki idehány olyasmit amire még büszke is vagy . Anyád örülhet, hogy felnevelt egy csicska náci kölköt. Folytasd még , mert fogod :)
2023. ápr. 16. 10:07
 299/311 anonim ***** válasza:
12%
298:Én nem az előző vagyok,de tènyleg nem túl jó emberek a melegek.Nekem vették màr el barátnőmet,hogy a közelébe férkőztek,és megfektették
2023. máj. 21. 12:45
 300/311 anonim ***** válasza:
100%

" a melegek" "barátnőmet" "megfektették"

299.

Te pasi vagy akinek fogalma nincs miről beszél vagy nő vagy és éppen a másik melegeket szidod?

2023. máj. 21. 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!