Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Legyen melegházasság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen melegházasság?

Figyelt kérdés
Személyes közvéleménykutatást végzek.

2022. aug. 19. 16:57
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/311 anonim ***** válasza:
24%
#250 de ki akar szaporodni ? Azt az állatok szoktak baxki . Amúgy több millió mleg párnak van gyermeke , leszbikus párokról nem is beszélve de ezt Te biztos tudod muci :) Szaporodásra fel, rád vár a csok és a fidess rendszere. Tehát a heterok a szaporodás miatt vannak együtt ugye? :) Kis butus .
2023. márc. 30. 19:31
 252/311 anonim ***** válasza:
11%
Miért te hogyan hívod azt, mikor nő és férfi utódot nemz? Gén örökítés? Mindegy is, a válaszoló pont ennek örül, hogy nem adod tovább a korcs géneket.
2023. márc. 31. 06:33
 253/311 anonim ***** válasza:
82%

Nem unjátok még?

Egy ideig csend van aztán újra jönn a rengetegszer ismételt provokatív válaszok közül valamelyik majd újra elindul annak a cáfolgatása és végül megint pár nap vagy hét csend a következő provokatív válaszig.

2023. márc. 31. 07:52
 254/311 anonim ***** válasza:
74%
#252 Akkor te szaporodj meg a fajtád hiszen arra képesek vagytok, csak akkor ugye mitől is vannak tele a csecsemőotthonok? Kik is szülnek meg baxnak orrba szájba majd ha nem kell otthagyják a szülészeten a kicsiket? Na ugye? Szal te csak szaporodj bmeg , míg mások meg gyermeket nevelnek , mert ugye azt már nem tudja mindenki meg nem is akarja . Bzizhatsz is itt naponta akár akkor is az jön ki, hogy egy tahó homofób xardarab vagy . Folytasd még ... fogod hisz ilyen a fajtád :) Hajrá!
2023. márc. 31. 11:13
 255/311 anonim ***** válasza:
74%
# 253 Miért kéne ezt unni ? A téma olyan ami ezzel jár, megjelenik egy egy homofób xardarab és én spec szeretek ezeknek válaszolni mégha nekik is mindegy mi a válasz :) Ez ilyen . Ha unás lenne akkor nem kell feltenni olyan bixbax kérdést ami ezzel a reakciókkal is jár akár . Nézegess akkor nosalty videókat ha az nyugtat vagy bármi mást .Hiszen Neked sem kell ide " járni" hogy unjad azt a témát ami ennyire megosztó a meleg és a nem meleg bár annál ostobább réteg között. A homofóboknak amúgy is hiszti téma még nemcsak ez de már egy kitalált mesehős bőrszíne is , mert ugye az sem rasszizmus cseppet sem , nem u7gyanaz a kettő de amiből fakad az nagyon is . További szép napot azért, remélem ettől még nem lesz xar . És sok nyuszit is nemsokára.
2023. márc. 31. 11:18
 256/311 anonim ***** válasza:
100%

A 253-mas válaszom elsődlegesen nem neked és a hozzád hasonlóknak szólt.

Leginkább arra értettem, hogy

Március 26.-val "lezárult" egy téma, pár nap pihenés majd 30.-án jött egy 2 pipás valaki aki random választott homofób, provokatív választ írt.

Előtte Március 12.-én volt egy válasz pár nap pihenés majd 21.-n megint unatkozott egy 1 pipás válaszoló és küldött egy provokatív választ.

Aztán még sorolhatnánk. De ha legalább valami újjal rukkolnának elő és nem azokkal amikről már még egy gyerek is tudja, hogy mekkora h****ség.

Azóta törölték, de odáig jutottak, hogy már a saját genetikájukat is szidják és olyan egyszerű dolgokba sem gondolnak bele, hogy annak ellenére, hogy a homoszexuális szexuális kapcsolatból nem lehet gyerek mégis vannak még homoszexuálisok. Vajon miért? (költői kérdés mert a válasz adott)

2023. márc. 31. 12:27
 257/311 anonim ***** válasza:
9%
Jah, hogy pipák számához van kötve..... 😁😁😁
2023. ápr. 1. 05:33
 258/311 anonim ***** válasza:
82%

Nincsen pipák számához kötve. De gondoltam ezt az infót is beleírom főleg, hogy anonim válaszok esetén nagyon sok megkülönböztetési lehetőség nincsen és hirtelen pont ilyen példákba botlottam ahogyan átfutottam a válaszokat.

Nem kéne ilyen kevés adatból következtetned mert a mostanihoz hasonlóan téves következtetéseket vonhatsz le.

2023. ápr. 1. 08:50
 259/311 anonim ***** válasza:
9%
Milyen kevés adatból következtettem? És mire is következtettem? Végül mi lett a konzekvencia? Mert a válaszomban én ilyet nem látok.
2023. ápr. 2. 07:09
 260/311 anonim ***** válasza:
85%

"Milyen kevés adatból következtettem?"

A pár eset amit hoztam.

"És mire is következtettem? "

"hogy pipák számához van kötve.."

2023. ápr. 2. 08:05
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!