Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen melegházasság?

Nem unjátok még?
Egy ideig csend van aztán újra jönn a rengetegszer ismételt provokatív válaszok közül valamelyik majd újra elindul annak a cáfolgatása és végül megint pár nap vagy hét csend a következő provokatív válaszig.

A 253-mas válaszom elsődlegesen nem neked és a hozzád hasonlóknak szólt.
Leginkább arra értettem, hogy
Március 26.-val "lezárult" egy téma, pár nap pihenés majd 30.-án jött egy 2 pipás valaki aki random választott homofób, provokatív választ írt.
Előtte Március 12.-én volt egy válasz pár nap pihenés majd 21.-n megint unatkozott egy 1 pipás válaszoló és küldött egy provokatív választ.
Aztán még sorolhatnánk. De ha legalább valami újjal rukkolnának elő és nem azokkal amikről már még egy gyerek is tudja, hogy mekkora h****ség.
Azóta törölték, de odáig jutottak, hogy már a saját genetikájukat is szidják és olyan egyszerű dolgokba sem gondolnak bele, hogy annak ellenére, hogy a homoszexuális szexuális kapcsolatból nem lehet gyerek mégis vannak még homoszexuálisok. Vajon miért? (költői kérdés mert a válasz adott)

Nincsen pipák számához kötve. De gondoltam ezt az infót is beleírom főleg, hogy anonim válaszok esetén nagyon sok megkülönböztetési lehetőség nincsen és hirtelen pont ilyen példákba botlottam ahogyan átfutottam a válaszokat.
Nem kéne ilyen kevés adatból következtetned mert a mostanihoz hasonlóan téves következtetéseket vonhatsz le.

"Milyen kevés adatból következtettem?"
A pár eset amit hoztam.
"És mire is következtettem? "
"hogy pipák számához van kötve.."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!