Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen melegházasság?
Az együttéléshez miért kell házasság! Teljesen megfelel a hivatalos élettársi kapcsolat, ami szinte ugyanazokat a jogokat biztosítja, mint a házastársi kapcsolat!
Kialakult egy fogalom: a házasság, ami férfi és nő hivatalos polgári vagy egyházi kapcsolata (volt / van / lesz)! Ezen kifejezés tartalmát miért szeretnétek megváltoztatni! Ez nem jelent semmiféle jogfosztottságot! Találjatok ki valami más kifejezést!
Tegyük fel van ennek az egésznek egy olyan momentuma amit te nem veszel észre és nem értesz.
A levezetésed alapján akkor semmilyen kár nem érne téged, hogy ha ők is megházasodhatnának akkor pedig minek kéne megakadályozni ebben őket?
Mert nekik indokuk lenne csak te nem látod valamiért.
Normális ember pedig nem okozna kárt másnak szándékosan főleg ha neki ebből még haszna sem származik. Így a leírásod alapján pont, hogy engedélyeztetni kéne.
UI.: Jelenleg Magyarországon ez engedélyezett mint házasság de sok más helyen a házasság mást is magába foglal mint például a 2 azonos nemű személy kapcsolatát is.
Az pedig elég gyenge érv, hogy eddig így volt és ezért ártsunk másoknak. Főleg mikor sok más esetben pedig olyan magasról tesznek az emberek arra, hogy mi hogyan volt régen.
Köszi, de rohadtul, annyira sem tartalak, hogy odafigyeljek erre. Konkrétan herótom van a bzik, nyavajgásától és vergődésétől....
Amúgy IQ-ja senkinek nincs, csak IQ szintje, ergó nekem is van IQ szintem.
Egyébként ki hibáztatta a bzikat és miért? 🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️ Nem tudom mire gondolsz?! Vagy ez tényleg ilyen belső homi dolog, hogy ezt csak ti értitek?
Ja, és neked is, azaz, hogy téged bax meg a nyúl 🤭🤭🤭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!