Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Legyen melegházasság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen melegházasság?

Figyelt kérdés
Személyes közvéleménykutatást végzek.

2022. aug. 19. 16:57
 271/311 anonim ***** válasza:
82%

#270-eske. IQ szintje annak van akinek van némi IQ szintje ugye ez világos ( tudom nem )? A megnyilvánulásaid épp az általam leírtakat igazolják, és köszi ezért :) Semennyire sem tartasz engem meg a bzikat ? Háát baba ahhoz képest eléggé érdekesen nyilvánulsz meg, hogy nem érdekelnek .... tipikus eset vagy ezzel. A fajtád ilyen agynélküli balfék akiknek nő se jutott max kvák ha van rá pénzed persze. Egy önazonos erős személyiség a büdös életbe nem kezd bele ilyesmibe amin te itt nyikorogsz egy ideje már. Egy hetero férfi baxik rá a melegekre és vele együtt a melegházasság témába is. De te mucika itt baxod a saját ideged ez miatt . Nincs nőd akivel foglalkozz mi ? Hathavonta max jutsz nunához , ez miatt elhiszem ha itt éled ki az elégedetlen xar mihaszna életed. Folytasd még baba , hiszen fogod, mert egy megkeseredett antiszemita homofób görény már csak ilyen. Mondanám, hogy anyd inkább nyelte volna le vagy apd verte volna inkább anyd hajába de hát ugye ez már nem tetszene gondolom, mert te is ember vagy . Az baxdmeg ember vagy de milyen? :) Ezt válaszold meg magad a saját kis együgyü tanulatlan szintjén.

Te jössz nyuszibaba.

2023. ápr. 9. 07:37
 272/311 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvastam végig amit írtál, (azért ne sírj) mert a szövegre nézve is már szánalmas amit láttam.

Az azért érdekes, hogy papolsz itt, hogy nekem nem jutott nő 😁😁😁 te aki a pofára tömöd a répát 🫣😁😁🤭🤡 Na pont az ilyen búzáktól vagyok ki. Neked a legnagyobb az arcod. Próbálsz sértegetni.... Újra írom, most lassabban, mert látom nem fogod fel. Nem érdekel a véleményed.

Egyébként, van (heteró) feleségem, 2 szép gyerekem, köszönöm az aggódást, bármikor "nőhöz" jutok (ez amolyan langyos kifejezés?).

2023. ápr. 10. 07:07
 273/311 anonim ***** válasza:
75%
#272Ha nem olvastad végig miről minősitesz? Betalált hogy nincs nőd mi ? És elkezdesz bizonygatni ? Hmmmm ez is sokat mondó .Tetszik .. folytasd még nyuszi, fogod , hisz ilyen a fajtád.
2023. ápr. 10. 08:03
 274/311 anonim ***** válasza:
2%
😁😁😁😁😁😁🫣🫣🫣
2023. ápr. 11. 06:23
 275/311 anonim ***** válasza:
82%
#242 Az volt az első válaszom itt. Meg nekem nincs semmi bajom a melegekkel felőlem összeházasodhatnak, csak furcsa hogy a két tábor már több mint fél éve tépi egymást ezalatt a kérdés alatt. :(
2023. ápr. 11. 11:58
 276/311 anonim ***** válasza:
82%
#275 Okés bár ez nem fura hiszen a hasonló témájú Fb cikkek alatt is ez megy , sőt.
2023. ápr. 11. 13:50
 277/311 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet békésen megélni egymás mellett, anélkül, hogy bántanánk a másikat akármilyen okból kifolyólag?

Békésen, nyugodtan megélni egymás mellett. Ez most nem csak erre hanem sok más témára is érvényes. Rengeteg TELJESEN lényegtelen dolog miatt tudják utálni egymást az emberek. De kinek jó ez?

Akit utálnak annak nem és rendszerint indokolatlanul szenved valami miatt.

Aki pedig utálkozik annak haraggal és gyűlölettel teli. Ez pedig több szempontból is káros neki.

Tehát ha senkinek nem jó akkor minek? Azért vágják maguk alatt a fát az emberek mert a másik is azon az ágon van?

2023. ápr. 11. 17:32
 278/311 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindig van 1 provokatív, intelligencia hiányos, aki ebben éli ki magát.
2023. ápr. 12. 06:30
 279/311 anonim ***** válasza:
82%
#278 Ez pontosan így van. Aki elégedetlen a saját tyúkxaros életével az beleköt mindenbe amiben csak lát valami aláznivalót. A legfrisebb Kis hableány film is kohozza az emebrekből ezt nem is kell melegtémának lennie. Olvasom a több száz kommentet arról ahol felnőtt emberek azon hisztikéznek, hogy egy kitalált mesealak bőrszíne épp milyen . Szörnyű ez úgy ahogy van . Minél több az információ és minél egyszerűbben hozzá lehet jutni, mégis egyre butább egy jelentős társadalmi réteg . Olyan érzésem van, hogy ez nem fog változni már. A butaság egyre gyorsabban terjeszkedik a kül vélemény buborékokban.
2023. ápr. 12. 06:48
 280/311 anonim ***** válasza:
0%
Én itt pont a erre a meleg szabadságharcosra gondoltam. Ő itt a rohadt kenyér a kosárban....
2023. ápr. 13. 06:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!