Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az,hogy a mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gooboy37 kérdése:

Miért van az,hogy a mai fiatalok többsége úgy öltözik mint egy lány és nem meleg?

Figyelt kérdés
Meglátásom szerint igen megtévesztő a rózsaszín,a szűk,a rövid.

2022. aug. 13. 05:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
24%

De, meleg.

Akit picsanaciban látsz rózsaszín trikóban az bizony búza.

De lehet te nem vagy vonzó számukra, azért mondják neked azt, hogy nem.

2022. aug. 13. 06:30
 2/24 anonim ***** válasza:
97%
Én elvétve látok 1-2 ilyet,többségnek semmiképp sem nevezném.
2022. aug. 13. 06:32
 3/24 anonim ***** válasza:
38%

Itt inkább azon van a hangsúly,hogy kevés a férfias srác,mert lányosak és gyerekesek.

Láttam olyat, akire a barátja erősebben szólt és már potyogtak is a könnyei..

Ez van, sajnos :(

2022. aug. 13. 06:41
 4/24 anonim ***** válasza:
98%
Ez egy szabad ország elvileg és mindenki úgy öltözködik ahogy akar és nem úgy ahogy más akarja/szeretné.
2022. aug. 13. 07:42
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
Ja kérem, a divat már csak ilyen! (Réges régen pl. nagy szégyen volt a szakadt, foltozott nadrág. Ma meg ez a divat. Nem ítélem el, félre ne értsd, sőt, talán még jó is, mert -sajnos!- azok, akik nem divatból öltöznek így, nem nagyon tűnnek ki, ha nekik szakadt.)
2022. aug. 13. 08:52
 6/24 anonim ***** válasza:
97%
Az átkosban meg a hosszúhajú srácokat buz.zták le. Ma már senkinek se jutna eszébe ezt gondolni egy férfiról csak azért mert hosszú a haja. Ilyen a divat, változik, nem kell vele foglalkozni.
2022. aug. 13. 09:25
 7/24 anonim ***** válasza:
98%
Az megvan hogy a rózsaszín csak nem régóta női szín? És hogy régen a kislányokat öltöztették kékbe (amit hideg, passzív színnek tartottak) és a fiúkat rózsaszínbe (amit energikus, aktív színnek gondoltak)? Keress csak rá.
2022. aug. 13. 09:36
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

De van más magyarázat is a régi színhasználathoz "Eleinte a rózsaszínt kifejezetten a kisfiúk színének tekintették, hiszen ők kicsi férfiak voltak, akiknek nagy társaik a hadseregben a vörös színt viselték. Arról nem is beszélve, hogy Szűz Mária színe az ikonográfiában a kék, ahogy a neve is mondja, Madonna-kék. Éppen ezért a kéket, ezt a finom, feminim színt a lányokhoz kötötték."

„Az általánosan elfogadott szabály, hogy a fiúknál rózsaszín, a lányoknál kék színt használnak. Ennek oka, hogy a rózsaszín, mivel határozottabb és erősebb szín, jobban megfelel a fiúknak, míg a finomabb kék szebb a lányok számára.”

2022. aug. 13. 09:40
 9/24 anonim ***** válasza:
85%

Divat és jól áll,én is így öltözködöm kivéve a rózsaszín cuccokat. Mégsem vagyok lányos,mert full férfias viselkedésem van.

Viszont az tényleg vicc hogy némelyik srác úgy viselkedik mint egy csaj. Női beszéd,kényes gesztusok,magasan feminim,egó a semmire.. Ez még a melegeknél is kicsit taszító...

Sok ilyet látok az utcán...

2022. aug. 13. 11:23
 10/24 anonim ***** válasza:
98%
Én férfiasan szoktam mindig öltözködni. Csak menj be boltokba és meg is van a válasz. New yorkerben pl tini feszülős cuccok vannak. H&m is tele van rózsaszínnel. Alig találok rendes cuccokat. Pár éve mindenhol virágos rövidnadrág volt, vagy drága volt a másik. Akkor hosszúban jártam nyáron inkább.
2022. aug. 13. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!