Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szőrtelen a mai fiatalok...

Miért szőrtelen a mai fiatalok többsége? Ti szőrtelenítetek? És ha igen, akkor általában hol? Karon? (röviden lent)

Figyelt kérdés

úgy értem, hogy a mai 18-35 év közöttieket ahogy néztem (én ilyeneket láttam), a többsége, nem mindenki, de a többsége szőrtelen karral rendelkezik, inkább a lábukon van szőr, de szőrtelen felsőtestet is sokszor látni (pl ha trikoban mennek most ebben a melegben főleg)

de hogy inkébb szőrtelenek, és pl, a karjukon, mellkasukon, de egyeseknek a lábukon is semmi szőr nincs, még pihék sem

tehát ők szőrtelenítenek vagy genetikailag ilyenek? vagy más oka van? ti szőrtelenítetek?

2019. jún. 14. 12:17
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
90%
A legtöbben azért szőrtelenítenek, mert pár évtizede elkezdett terjedni az a nézet, hogy aki szőrös, az csakis igénytelen lehet, és ezt nagyon sokan elhiszik még a mai napig. Néhányan meg azért, mert egyszerűen csak tetszik nekik. Én nem szőrtelenítek, nekem nem tetszik és egyes testrészeimnél kényelmetlen is. Ráadásul idő- és pénzigényes, és teljesen fölöslegesnek érzem.
2019. jún. 14. 12:30
 2/44 anonim ***** válasza:

Erősen kopaszodom, kb fél centis hajam van, sűrűn viselek ápolt, nyírt szakállat. Ha épp nem, heti 1x borotválkozom. A mellkasom gyárilag kevésbé szőrős, Azt a pár szálat a hónaljszőrrel együtt durván havonta egyszer lehúzom. Fazonírozott fanszőr, a zacsimat borotválom. A karom, lábam se erősen szőrös, ráasdásul világos színű. Ezeket eszembe nem jutna levágni

40/F

2019. jún. 14. 12:35
 3/44 anonim ***** válasza:
46%
Nem, és sehol. Mondjuk alapvetően nem is vagyok kimondottan szőrös, inkább csak a lábam.
2019. jún. 14. 12:36
 4/44 anonim ***** válasza:
47%
Nos, a férjem egyáltalán nem szőrtelenít. Mindenhol közepes mennyiségű szőre van, kivéve a felkarján. Valamiért oda nem jutott, az genetikailag olyan. Nevetséges is lenne félcsupaszon, mert egyébként a szakálla meg a hasát verdesi. 30/F amúgy.
2019. jún. 14. 12:41
 5/44 anonim ***** válasza:
67%

A 90-es években is divat volt a szőrtelen mellkas a férfiaknál.

Szóval ez nem újdonság.

Vannak, akik követik a divatot, van, akik nem. Van, aki szimplán csak higiéniai okok miatt csinálja.

Nem tök mindegy, hogy ki mit csinál a saját testével?

2019. jún. 14. 12:58
 6/44 anonim ***** válasza:
53%

Hetente 1x fejtől lefele egészen intim szféráig mindent letúrok. Egyedül a csülkeimet hagyom "erdősen", de szerencsére annyira nem durva ott sem, csak az már tényleg túl sok időt venne igénybe.

31/F

2019. jún. 14. 13:42
 7/44 anonim ***** válasza:
68%
Én nem érzem magam komfortosan, ha szőrös vagyok.
2019. jún. 14. 13:42
 8/44 Lili8989 ***** válasza:
25%
Lezeresen vagyok szőrtelenítve, nem divatból, hanem mert undorító, gusztustalan és igénytelen, ha egy Nő nincs szőrtelenítve. Minimum hónalj, láb, és bikinivonalat illene. Hangsúlyozom, egy Nőnek! Férfiaknál ez nem elvárás.
2019. jún. 16. 13:23
 9/44 anonim ***** válasza:
69%
A mai fiatalok többségének kényelmetlen a tudat, hogy az ember az állatvilágból származik, és hogy a szőrzetnek valamikor a túlélésben volt szerepe. Ezért igyekeznek ezt elfelejteni, és borotvával igyekeznek "emberi" külsőt kölcsönözni maguknak. :-))
2019. jún. 16. 17:08
 10/44 anonim ***** válasza:
100%
13:23 A hajadat is lézeresen leszedted? Az is szőr, tehát az is igénytelen egy nőnek.
2019. jún. 16. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!