Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szőrtelen a mai fiatalok...

Miért szőrtelen a mai fiatalok többsége? Ti szőrtelenítetek? És ha igen, akkor általában hol? Karon? (röviden lent)

Figyelt kérdés

úgy értem, hogy a mai 18-35 év közöttieket ahogy néztem (én ilyeneket láttam), a többsége, nem mindenki, de a többsége szőrtelen karral rendelkezik, inkább a lábukon van szőr, de szőrtelen felsőtestet is sokszor látni (pl ha trikoban mennek most ebben a melegben főleg)

de hogy inkébb szőrtelenek, és pl, a karjukon, mellkasukon, de egyeseknek a lábukon is semmi szőr nincs, még pihék sem

tehát ők szőrtelenítenek vagy genetikailag ilyenek? vagy más oka van? ti szőrtelenítetek?

2019. jún. 14. 12:17
1 2 3 4 5
 11/44 Lili8989 ***** válasza:
2%
10-es túl hülye vagy, hogy megértsd. Szóval hagyjuk is.
2019. jún. 16. 19:28
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem tud mivel érvelni, lehülyézi a másikat. Gratulálok :D
2019. jún. 16. 19:34
 13/44 anonim ***** válasza:
88%
fiu vagyok sehol nem nyírom a divatnak ez a része nem érdekel
2019. jún. 16. 20:17
 14/44 DreamWeaver ***** válasza:
100%

Lili8989, gondolkozz! Na persze, amennyiben a nicked a születési évedet rejti, túl messzire nem feltétlen jutsz. Ha egy picit utánajársz, és összefűzöd az összefüggéseket, megláthatod, hogy az, hogy egy nő nincsen szőrtelenítve csak azóta undorító, gusztustalan és igénytelen, amióta a piac és a média ezt jól megfontolt érdekektől vezérelve belenevelte a nyugati társadalmak egyéneinek fejébe. Az 1990es évek fordulóján a láb és a hónalj, az ezredfordulón pedig a fanszőrzet. És közben csendben átment rajtunk egy politikai, gazdasági, társadalmi paradigmaváltás. Az eredmény; kevesebb párkapcsolat, párkapcsolaton belül kevesebb szex, kevesebb gyerek. Jé!

Szerintem ha egy nő nincsen szőrtelenítve, minden esélye megvan arra, hogy egészséges, öntudatos, következésképp vonzó Nő legyen. Egy ilyen Nő egyik kezében ott lehet a szabadság lángja, a másikban a nőiesség kódexe. Magyarra lefordítva, kezdetnek remek.

Csak hát gyarló az ember. Amit nem tapasztal, amit nem ismer, attól félnie kell. A félelemből meg következik a gyűlölet, a harag, az undor, vagy olyasmi, ami később már visszafordíthatatlan. Valahogy Te is így vagy a testszőrzeteddel. Abba belegondoltál, mit fogsz kezdeni Magaddal, ha a közízlés mondjuk 10 év múlva a csupaszságot fogja leköpni és perifériára öklözni? Tételezzük fel, hogy még mindig csak 40 éves leszel. És ugyanúgy igényed lesz arra, hogy nőnek érezd Magad, mint most, vagy mint 10 évvel ezelőtt.

Ami pedig a "nőnek illene, férfinek nem elvárás" dalt illeti, ez egy olyan farokrázó ős-soviniszta betyárinduló, ami ellen egy 21. századi nőnek fel kellene lázadnia, de minimum felemelnie a szavát. És ehelyett mit látunk? Stockholm-szindróma. A nő követeli magának a stigmát és a hátrányos megkülönböztetést. C'est la vie...

2019. jún. 16. 23:53
 15/44 Lili8989 ***** válasza:
0%

Nem divatból szőrtelenítenek a Nők!!! Hanem meet nincs annál igémytelenebb, amikor felemeli egy Nő a kezét a buszon és ....komolyan elkapott a hányinger így reggel. Strand ugyanez.

Kérdésedre a válaszom: Ha 10 év múlva a szőr lesz a divat, (amit kétlek, mert nekem és sokan másoknak is = az igénytelenséggel) én akkor sem fogom követni az (immáron) igénytelenség divatját.

A kevesebb gyerek témát ne keverd ide. Azért születik kevesebb gyerek, mert az embereknek nincs pénze. Sajnos a gyerek pénzkérdés, mert szeretből nem lakik jól senki. Ezen pedig nem a 350 ft.os havi borotvaköltség megspórolása nem segít.

2019. jún. 17. 05:53
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy mitől lenne kevésbé igénytelen a fejen növő szőr, mint a máshol lévő. Ugyanúgy lehet ápoltan és igényesen rendben tartani a szőrt a testeden bárhol máshol, mint a hajadat. És miért csak a nőkre vonatkozik? Pontosan ugyanolyan látvány egy szőrös hónalj egy nőnél is meg egy férfinál is. A férfiakat miért nem tartod igénytelennek, ha szőrösek? Elárulom, azért, mert ez egy DIVAT, nem pedig higiéniai kérdés. Még csak nem is globális divatról van szó, sok országban egyenesen a szőr a divat, ott a modellek sem szőrtelenítenek, akik a reklámplakátokon szerepelnek, mint általános szépségideál. A szőrtelenítés a nőknél csak itt Európában divat, és itt is csak az utóbbi max. 50 évben. Az rendben van, hogy neked nem tetszik, ha valaki szőrös, nyilván mindenkinek vannak személyes preferenciái, de ettől még nem lesz igénytelen és gusztustalan az, aki nem szőrtelenít. Nem is tudom, hogy lehet ilyen jelzőkkel illetni más embereket ismeretlenül. Ha a szám a felhasználónevedben a születési évedre utal, az elég szomorú, mert kb. egy 10 éves gyerek szintjén állsz mentálisan.
2019. jún. 17. 12:42
 17/44 Lili8989 ***** válasza:
0%
Úgy merek barkit ismeretlenül sértrgetni, hogy engem sem tisztel meg az, aki szőrös hónaljal megjelenik a tömegközlekedesén úgy, hogy ujjatlan póló van rajta.....az meg kilátszik. Strand ugyanez! Természetesen esztétikailag is az a szép, ha egy Nő selymes, de akkor nézzük a higiéniát. Szerinted menstruációs ciklus alatt, melyik a higiénikusabb??? Beleragad a vér a szőrbe stb. Nem részletezem. Egy szőrös hónaljat pl. hogy lehet normálisan bedezodorozni???? Sehogy!
2019. jún. 17. 17:02
 18/44 anonim ***** válasza:
66%

Kedves Lili8989!

Semmi baj szerintem a szőrös hónaljjal, ha a tulajdonosa amúgy ápolt és nem érezni a fél villamoson. Lehet dezodorozni is. Ami a látványt illeti, megszokottabb mostanában a borotvált, de ha valaki nem szereti nézni, akkor ne nézzen oda, vagy ha zavarja, akkor forduljon el.

Nekem személy szerint borotvált a hónaljam és az intim részek, de a kar, mellkas, láb nem. A hónaljnál barátnő javasolta régebben, mert zavart engem, hogy nyáron ha izzadtam kellemetlen volt... Azóta mióta borotválom tovább hat a dezodor és ha melegem is van, akkor is kevésbé intenzív a szag. De előtte is megoldottam a tisztálkodást, csak így komfortosabb érzés.

2019. jún. 17. 18:04
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Lili, hallottál már fürdésről, zuhanyzásról, szappanról, tusfürdőről? Vagy te nem szoktál tisztálkodni menstruáció alatt, azért gondolod, hogy másnak beleragadt vér van a szeméremszőrzetén? A szőrös hónaljat pont ugyanúgy kell bedezodorozni, mint a szőrtelent, és pont ugyanannyit is ér 40 fokos hőségben, úgyhogy TISZTÁLKODNI kell. Akkor is, ha szőrtelenítesz.

Ha már strand, ott is belemehet minden a hajadba, és ha azt ki tudod mosni úgy, hogy ne tartsd igénytelennek és undorítónak, akkor más szőrzetet is meg lehet mosni úgy, hogy higiénikus legyen.

2019. jún. 17. 19:07
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy merek barkit ismeretlenül sértrgetni, hogy engem sem tisztel meg az, aki szőrös hónaljal megjelenik a tömegközlekedesén úgy, hogy ujjatlan póló van rajta.....az meg kilátszik."

Te rettenetesen önző ember lehetsz a gondolkodásod alapján. Nekem pl. nem tetszenek a tetoválások meg a piercingek. Most akkor kezdjek el én is sértegetni minden idegen embert, aki engem "nem tisztel meg" azzal, hogy eltakarja a tetkóját a tömegközlekedésen? Nem körülötted forog a világ, szivi.

2019. jún. 17. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!