Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon melyik fél lenne a jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon melyik fél lenne a jobb a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen annyi a sztori, hogy van 2 srác akikkel beszélgetek és jelenleg nem igazán tudom melyikük lenne a jobb hosszútávon. Igazából még csak ott tartunk, hogy szexelni akarunk, de az egyikük eléggé titkolózik, a másik srác pedig messzebb lakik tőlünk, viszont ő valamivel nyitottabb. Személyiségileg a távolabb lévő srác a szimpatikusabb, ezért nem igazán tudom mi legyen vagy melyik srácba érdemes több energiát fektetni?

2022. aug. 12. 18:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
88%

10-es, nyilván én is vétek hibákat, nem a saját helyesírási készségeimet akartam villogtatni, ez a hosszú „i” betűvel írt „ídézőjel” szón is jól látszik. Csupán arra akartam rávilágítani, hogy felesleges belekötnie egy aprócska hibába, ha ő maga még annál is sokkal több hibát vétett. Én sem kötöttem volna bele, ha ő nem teszi ezt mással.

Az átvett szavak helyesírása gyakran trükkös, nekem is szúrta a szemem a dupla „x” betű, ám lusta voltam utánanézni a pontos helyesírásnak, nem szerettem volna a szükségesnél több időt szánni egy ilyen banális vita részleteire. Egyébként köszönöm a korrigálást, legalább mostmár ezt is tudom. Ettől függetlenül ezt semmiképp sem mondanám súlyos helyesírási hibának, a -val/-vel toldalék jellemzően az utolsó betű alakjával cseréli ki önmagában a „v” betűt, teljes mértékben logikus lenne az általam leírt alak. Ugyan a hang alapú hasonulás is logikus bizonyos szempontból, ám nem mondanám magától értetődőnek.

2022. aug. 13. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!