Hova mentetek volna ki élni (akár brexit, koronavírus idején) , Angliába vagy Írországba? Ott élő emberek, munka szempontjából, melyik előnyösebb? Hol lesz jobb vagy rosszabb a helyzet a későbbiekben?
"Angliába vagy Írországba? "
Egyikbe sem....mindkettő annyira lejart lemez,hogy akinek egy kis esze van elfele jön onnan nem pedig oda megy.......
Ha racionális érvek szerint döntenék nyilván Írországot választanám. Átlagosan jobb életszinvonal, kevésbé összedőlő gazdaság (bár a brexit nekik is odacsap).
Viszont én magam biztos hogy Angliába mennék, mert imádom azt a régi, ódon hangulatot ami átjárja az egész országot+ a vöröstéglás házakat.
Inkább Írország.
Anglia unalmas, ködös, indokolatlanul drága tele lusta és buta őslakosokkal plusz pakisztániakkal milliószámra.
Ennél kb bármi jobb.
Én egyikbe se, inkább Dánia, vagy Norvégia.
Esetleg még szóba jöhetne Wellington, vagy Nelson környéke Új-Zélandon (elég sok magyar van arra, és jó párral tartom is a kapcsolatot) vagy Viktória állam Ausztráliában, ugyanabból az okból kifolyólag.
Németeknél lehúztam pár évet, oda nem kívánok visszamenni, akármilyen jó fizetést adnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!