A Ki vagy doki? jobb lesz a későbbiekben?
Az első rész tényleg gagyi, de aztán érdekesebb lesz, amikor Tennant játsza. Amikor majd Matt játsza, kezd filozofikussá válni, de megtartja ugyanazt a misztikus varázsát is. Capaldi már elég filozofikus, elvontabb, mint az előző doktorok, nekem már nem igazán tetszik. Nincs benne új, nem tetszik Bill sem, a doki sem olyan vicces már, túlságosan koly a sorozat és ezáltal nem túl hű önmagához. Olyan 7. évadig tetszett.
Ja, az első rész tényleg béna lett, akár ki is hagyható, mert semmi sem történik igazából. A fontps részekhez az epizódok előrehaladtával utalnak vissza, hogy mi miért történt stb.
Igen.. kicsit gagyi lesz. A színészek nagyon jók, de látszik hogy alacsony költségvetéses újraindítás. Ha nagyon unod, lapoz az első évad utolsó 2 részére. Az izgalmas, utána jönnek a Tennant epizódok. Az a durva doktor. Az átérző de kegyetlen.
Illetve a Cyberman-ek lesznek a 6ik részben, az jó.. ajánlom.
Az első évad első fele borzasztóan gagyi. De a második fele nagyon jó. A 2. évadtól minden kiváló. Élvezd ki míg David Tannant a Doktor (nekem ő a kedvencem), de Matt Smith és Peter Capaldi is nagyon nagyon jó.
Nézd tovább! A következőkben jobb lesz. Nekem a kedvenc sorozatom.
Mindenkinek mondom, a Doctor Who-t vígjátékként kell leülni nézni, akkor nem fog csalódást okozni a néhol érdekes technikai megvalósítás, meg a néhol bugyutába átcsapó poénkodás. A sztorik komolyabb, mindennapi vagy társadalmi problémákra való kicsngése meg úgyis leesik idővel.
Egyébként igen, később elkezdenek több pénzt tolni a sorozatba, meg gyakoribbak lesznek a komolykodó részek, de én nem ajánlanám a kezdeti évadok átugrását. Bár történetileg nem nehéz később sem felvenni a fonalat, de hangulatilag ezek alapozzák meg igazából az új nézőnek a hátteret és a Doktor karakterét. Az első évad meg egy kincs, talán csak a Firefly-effektus miatt, de Eccleston minden epizódja egy gyöngyszem, főleg másdojára nézve, ha az ember túltette magát a látványvilágon, tűnik fel, hogy milyen vagány ötleteik voltak már akkor.
Ja, egy tipp, ha tudod, nézd inkább eredeti hanggal és magyar felirattal. Különösen az első két szezon minősíthetetlen, RTL-es szinkronjára igaz, hogy totál nem adja át a hangulatot és egy csomót kihagynak a legjobb poénokból, de pl. később, Matt Smith-nél is veszteség, ha nem eredeti hanggal hallod a nagy monológjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!