Szerintetek melyik Doktor volt a jobb a ki vagy dokiban? A 10-et vagy a 11-et? Ki melyiket szerette jobban? Miért?
bocs de ebből semmit nem értek?
kik voltak a kedvenc dokink a Dokik című sorozatból???
meg mi az a 10-et vagy 11-et??
18:37 a Doctor who c. angol tévésorozatról van szó.
Szerintem a 10. Doktor volt a legjobb. Nekem ő a legszimpatikusabb. Remélem még viszont látjuk.
Nekem David Tennant(10.) nagyon bejön és remekül alakítja a Doktort. Elmélyülten és vidáman kommentálja az előtte zajló eseményeket talán ezért is annyira brilliáns! :D
Viszont amikor jött Matt Smith(11.) bevallom szkeptikus voltam, hogy valaki átvette szeretett Doktor szerepét. De számomra Matt Smith a tökéletes doktor. Remekül tudok vele azonosulni és a bolondságai nagyon tetszenek. Tényleg őrült, professzor jellegű személyiség és ez nagyon megfogott. Igaz, hogy ennek az alapjait David Tennant -nak köszönhetjük de ő egészítette ki és remekül.
Tűkön ülve várom már a 7. évadot.
10 Doki a kedvencem
David Tennant zseniális színész.
de Matt Smith (11.) is jó és már alig várom a 7. évadot
Tennant karaktere nagyon vicces, folyton grimaszol, álandóan pofázik. Tényleg színház az egész világ körülötte, mintha valami kisérletet vezene le amikor valamit meg kell oldani.
A 11. ezzel szemben olyan mint egy gyerek. Sokkal naívabb (pl az a rész amikor focizik) és sokkal érzékenyebb (az Amy választása rész végig a Doktor hisztizése).
A korkülönbség ellenére River az, aki a nardágot hordja abban a kapcsolatban, lelkileg sokkal stabilabb.A Doki mellé nagyon kellett már valaki, aki nem csak pincsikutya módra lohol utánna mint az útitársai. Valószínüleg nagyon készen lesz amikor majd River elindul a könyvtárba, már előre sajnálom szegényt... :( Állítólag ettől fog annyira kibukni, hogy nőként regenerálódik 12.-dikké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!