Melyik bébiétel a jobb? A Hipp vagy a Kecskeméti vagy az Univer? Mekyiket szerette jobban a babátok s melyik ízűt?
Kecskeméti:
alma málna, tökfőzelék marhahússal és a sütőtök - kartonszámra-
Hipp: sonkástészta és bolonyai
univer: vegyes zöldfőzelék volt az abszolut kedvenc
a legjobban a hippet szerette - az én pénztárcám annyira nem. és a babylove-ot az elérhető áron van.
Szia!
Nálunk mind a 3-rom bejött.Most a Rossmannban a Hipp akciós lesz!!!!A gyümölcsös meg a főzelékes is 199Ft.
Az én fiam szinte mindent megeszik. Eleinte HIPP-eset vettem neki, de aztán rájöttem, hogy a Kecskemétit is ők forgalmazzák, így kipróbáltuk azt is. Jó, mert hasonló ízek is vannak, mint amiket én is főzök. Az abszolút kedvenc a vadas marha és a hawaii pulyka.
Már többnyire azt eszi, amit mi, amikor mégse, akkor Kecskeméti, vagy a Müllerben lehet kapni a Hippes nagy üvegeset, ami másfél éves kortól van.
Az Univer nem nagyon jött be, nem olyan jók az ízek és kicsik is.
Hát a Hippet anyagilag nem lehet birni, nekem ne mondja senki főleg ha a baba egy nap megeszik akár 2-3 üveggel is belőle együltőhelyben!
Ezek a kis mini kiszerelések csak akkor praktikusak hogyha megy valahova az ember v nagyon nincs idő kaját késziteni tehát ritkán.
Turmixolni kell nekik főtt zöldséget vagy gyümölcsöt ennyi az egész, ha nagyobb lesz akkor meg az ebédből ő is kap pürésitve!
Én általában kecskemétit veszek, azt is a HIPP gyártja. Az univert azért nem szeretm, mert, csak 160 gramm egy üveg, az meg kevés.
Mondjuk az enyémnek mindegy, csak kaja legyen és sok:-)))
kecskeméti gesztenyés és a sütőtök a kedvenc. :)
univer a vágóhídi tescoban akciós most csak 199ft!!!!
Nestlé
és nalunk egy kajára két üveg kell
nem olcsó tényleg
de ha az étkezését nem tudja biztositani a szülő, később mi lesz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!