Sok helyen 199 az univer DM-ben, Intersparban is láttam.
A HIIP meg a Rossmannban akciós.
2010. jún. 14. 11:15
12/19 anonim válasza:
11:14-nak
Ha főzöl, az valamivel olcsóbb, az lesz, illetve asokan kicsinek is főznek (én is)
2010. jún. 14. 11:16
13/19 anonim válasza:
A lányom nagy kedvence a Kecskeméti őszibarackos pulykája. Amikor beteg volt és nem volt étvágya, ezt akkor is elmajszolta :) Ezen kívül az összes gyümölcsös Kecskemétit imádja. Univerből szintén a gyümölcsöseket kedveli + paradicsomos krumpli-- ez szintén nagy kedvence. Hipp tényleg fincsi, szereti is a lányom csak sajnos tényleg drága :S Ezért azt ritkábban kap.
2010. jún. 14. 11:32
14/19 anonim válasza:
Szia! Én a gyümölcsökből főleg a Kecskemétit ajánlom! Persze amilyen gyümölcsnek most a szezonja van azt én is pépesítem neki, viszont az őszibarackot, a szilvát azt veszem. A sütőtök szerintem nagyon rossz a Kecskemétinek, nekem nem fogadta el a fiam, viszont az Univereset szereti. Megkóstoltam és igaza van, az Univer sokkal finomabb! A főzelékben nekünk az Univertől az almaszósz csirkehússal a nyerő! Illetve a sütőtök csirkehússal. De az almaszószos a legfinomabb neki! Persze csinálok neki házilag is mert tényleg nem lehet anyagilag győzni, viszont amik igazán ízlenek neki azt akkor is megveszem, ha mi nem eszünk! :) Hát a Kecsekémétinek a sárgarépája is elég rossz ízű, viszont a gesztenyés almás csirkehúsos az ízlett a fiamnak! Szerintem nagyon ízlésfüggő ez az egész! Hippesbe még csak kekszes tejpépet, vagy tejbegrízt vettem! Szerintem majd úgyis a gyermeked ízlése fogja eldönteni milyet vegyél gyakrabban!
2010. jún. 14. 11:42
15/19 anonim válasza:
A Kecskemétiből a "rizs hallal joghurtos mártásban 11 hónapos kortól" nagyon finom:-))
2010. jún. 14. 11:45
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!
2010. jún. 14. 11:52
17/19 anonim válasza:
Nálunk a kedvencek:
Kecskemétisből a hal-paradicsom-krumplival (6hónapos kortól)
Univerből: spenót pulykamellel (6hónapostól) és a finomfőzelék
Hippesből a vegyes déligyümölcsös
De tényleg érdemes figyelni az akciókat, mert nagyon sokat tud vele spórolni az ember.
2010. jún. 14. 12:52
18/19 anonim válasza:
Mi meg csak most kezdtuk a hozzataplalast ebedkor de a kovetkezoket imadja:
Hipp: Sajtos karfiol, spenotos krumpli, vegyes zoldseg es lencse, rizses zoldseg csirkevel. A desertek kozul imadja az alma es szeder kevereket valamint a bananos rizspudingot.
A paradicsomos sonkas tesztat nem szerette es a padlizsanos tesztat sem. Ugylatszik a teszta nem a kedvence. :)
2010. jún. 14. 13:12
19/19 anonim válasza:
Most kezdtétek a hozzátáplálást, és már ilyeneket adsz neki? Ejha..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!