Melyik a jobb bébiétel, a Kecskeméti vagy az Univer?
Jobb? Jobb lehet a Hipp, Nestlé, Humana,... vagy a bio-k (Sunval, Holle)esetleg. Meg drágábbak. Az én lányom szelektált, a Kecskemétit és a Humana-t szerette, meg néha a Nestlé-t is megette. A Hipp-eket nem szereti egyáltalán. ami érdekes, mert a Kecskeméti is Hipp. Kecskemétiből elég szép választék van és olcsó(bb) is.
Az univeres-t azóta nem veszem, mióta rájöttem, hogy a 163 grammot adják annyiért, mint a Kecskeméti-s 190 grammot. Ez nagy átverés, pláne, ha a babád pont egy üveggel eszik meg egy evésre.
Mostanában már csak útravalónak veszek üvegest, szerencsére.
Szerintem nincsen közöttük óriási különbség.
Mi vegyesen veszünk mindenfélét - kivéve a Tescoban kapható Ovko-t annak nem valami jó az íze, állaga, nekünk nem jött be... Ráadásul abban rákkeltő anyagot is találtak a közelmúltban, de aztán kiderült, hogy mégsem annyi volt benne, szóval botrány volt körülötte...
Hipp szerintem a legfinomabb, ugyanakkor jó drága is. Ha anyagilag megengedheted magadnak, akkor megveheted a Hipp Bioételeket.
De amúgy finom a Kecskeméti, az Univer, a Nestlé is, sőt a Dm-es meg Rossman-os is.
Újabban azért preferálom a Kecskemétit és a Hippet, mert evés után azokról pár másodperc áztatás után lejön a papír, és mehet is a szelektív hulladékgyűjtőbe az üveg.
Univernek már eszemben is volt, hogy írok egy levelet, hogy más módon kéne fölragasztani a cimkét az üvegre, mert az gyakorlatilag levakarhatatlan -és így a környezetvédők nem fogják vásárolni (én is emiatt veszem nagyon ritkán, pedig finom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!