Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a jobb bébiétel, a...

Melyik a jobb bébiétel, a Kecskeméti vagy az Univer?

Figyelt kérdés
és van e ezeknél jobb is?
2010. júl. 31. 08:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Jobb? Jobb lehet a Hipp, Nestlé, Humana,... vagy a bio-k (Sunval, Holle)esetleg. Meg drágábbak. Az én lányom szelektált, a Kecskemétit és a Humana-t szerette, meg néha a Nestlé-t is megette. A Hipp-eket nem szereti egyáltalán. ami érdekes, mert a Kecskeméti is Hipp. Kecskemétiből elég szép választék van és olcsó(bb) is.

Az univeres-t azóta nem veszem, mióta rájöttem, hogy a 163 grammot adják annyiért, mint a Kecskeméti-s 190 grammot. Ez nagy átverés, pláne, ha a babád pont egy üveggel eszik meg egy evésre.

Mostanában már csak útravalónak veszek üvegest, szerencsére.

2010. júl. 31. 08:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincsen közöttük óriási különbség.

Mi vegyesen veszünk mindenfélét - kivéve a Tescoban kapható Ovko-t annak nem valami jó az íze, állaga, nekünk nem jött be... Ráadásul abban rákkeltő anyagot is találtak a közelmúltban, de aztán kiderült, hogy mégsem annyi volt benne, szóval botrány volt körülötte...

Hipp szerintem a legfinomabb, ugyanakkor jó drága is. Ha anyagilag megengedheted magadnak, akkor megveheted a Hipp Bioételeket.

De amúgy finom a Kecskeméti, az Univer, a Nestlé is, sőt a Dm-es meg Rossman-os is.

Újabban azért preferálom a Kecskemétit és a Hippet, mert evés után azokról pár másodperc áztatás után lejön a papír, és mehet is a szelektív hulladékgyűjtőbe az üveg.

Univernek már eszemben is volt, hogy írok egy levelet, hogy más módon kéne fölragasztani a cimkét az üvegre, mert az gyakorlatilag levakarhatatlan -és így a környezetvédők nem fogják vásárolni (én is emiatt veszem nagyon ritkán, pedig finom)

2010. júl. 31. 09:04
 3/7 poci-maci ***** válasza:
a kecskeméti cég gyártja az univeres bébiételeket is csak jobb a minősége illetve nincs benne cukor az univeresbe
2010. júl. 31. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
utolsó,nem jól tudod.a hipp gyártja a kecskemétit,semmi közük az univerhez.én jobb szeretem az univert,mert nincs benne cukor.
2010. júl. 31. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Én kecskemétit szoktam venni, szerintem jó is és nem drága.Én szoktam főzni a fiamnak, de most volt kecskeméti 220 grammos akció a rossmanban,bevásároltam belőle,két napig elég egy üveg.Így olcsóbban jön ki, mintha én főztem volna.Szerencsére az én főztömet és az üvegest is megeszi.Próbáltuk már az univerest is, azt is szerette, de az drágább,mint a kecskeméti.Én a kecskemétit a hipp gyártja, ami a legdrágább fajta.
2010. júl. 31. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
kecskeméti
2010. júl. 31. 18:44
 7/7 poci-maci ***** válasza:
elnézést a férre vezetéstől de én teljesen ebben a hiteben voltam hogy a KKcég gyártja az universet is.
2010. aug. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!