Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kecskemeti bebietel milyen?...

A kecskemeti bebietel milyen? Velemeny rola? Vagy melyk jobb?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 12:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 15 hónapos, én csak két fajtát adtam neki eddig egész életében, Kecskemétit és Univert. Ezekben nem találtam az összetevők között plusz cukrot. Igaz, az Univer kisebb csomagolású (160 gr), a Kecskeméti nagyobb (190 gr), de én erre a két fajtára adtam a voksom egy évvel ezelőtt :)
2010. febr. 19. 12:42
 2/27 anonim ***** válasza:

Én minden félét szoktam venni:kecskeméti,hipp,bebivita,univer...stb.

A kisfiam mindet megette eddig bármelyiket vettem neki:)

2010. febr. 19. 12:42
 3/27 anonim ***** válasza:
én csak kecskemétit etetek babómmal:)
2010. febr. 19. 12:43
 4/27 anonim ***** válasza:
Én is főleg a Kecskemétit és az Univert adom elsősorban az ára miatt. A Kecskemétit annyival szeretem jobban, hogy nagyobb, mint ahogyan már írták is és néha pont az a pár kanál hiányzik a pociból. De amúgy mindegyiket(Hipp és társai)megeszi. Én úgy vagyok vele, hogy legyen inkább az itthon készült ha már a Hippé a Kecskeméti.
2010. febr. 19. 12:46
 5/27 anonim ***** válasza:
Kecskeméti :D Nekünk bevált,nagyon jó,és fini(kostóld csak meg :D ),és ha már elég idős a baba kenyérrel dúsíthatod majd.
2010. febr. 19. 12:47
 6/27 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is "mindenevő". A Kecskemétihez annyit fűznék hozzá, hogy a bébi italai kiválóak, a bébiételek között van ami finom, és van amit még a kislányom se evett meg (kóstoltam- nem véletlenül) Nekünk a szlovák eredetű Ovko bébiétel is nagyon bejött, bár igaz ez tartalmaz hozzáadott cukrot, de nagyon finom. Eddig semmi baja nem lett a cukortól a kislányomnak.
2010. febr. 19. 13:01
 7/27 anonim ***** válasza:
1. vagyok. A cukor miatt nekem sem lenne problémám, mert ok, kell a szervezetnek (mértékkel), de az én kislányom 12 hónaposan 12 kiló volt, így leredukáltuk a cukrot, szénhidrátot, amennyire csak lehetett.
2010. febr. 19. 13:03
 8/27 anonim ***** válasza:
12%
Miért nem főztök ti a babáknak? Soha nem adnék ilyen kakit a babómnak!
2010. febr. 19. 13:09
 9/27 anonim ***** válasza:
Megint 1. vagyok. Én főzök is a babának, de van pár dolog, amit nem tudok elkészíteni (Pld. paradicsomos hal krumplival és ez a kedvence) mert mi nem szeretjük a halat, és ő imádja. De van még pár ilyen étel. És utazáshoz is csak üvegest viszek.
2010. febr. 19. 13:11
 10/27 A kérdező kommentje:
az en babam most 4 honapos tapszeres es szeretnem elkezdeni a hoza taplalast.Mar adhatok neki ilyen bebieteleket ha azt irja 4 honapos kortol adhato.Amugy eloszor menyit kell adni egy uveget hany evesre eszik meg kb.Es hogy kezdjek hoza
2010. febr. 19. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!