Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kecskemeti bebietel milyen?...

A kecskemeti bebietel milyen? Velemeny rola? Vagy melyk jobb?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 12:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Újra az 1. :) Már megint túltengek :)

Szóval: igen, ezekkel lehet kezdeni a kóstoltatást, de pár (2-3-4) kanálnál többet nem biztos, h enni fog egy evésre. Egy üveg 2-3 nap, mire elfogy. Hűtőben, lezárva nem lesz semmi baja.

De ne üvegessel kezdd feltétlenül :) Egy reszelt almával próbáltam én először. Illetve első napon csak pár kanál frissen facsart almalével. 2-3 nap múlva már a reszelt alma pár kanállal. Aztán sárgarépakarikák tápszerrel és picike krumplival összeturmixolva... és így tovább..ezek után mehet az üveges is. :) (enyém is félig anyatejes félig tápis volt, 4 hónaposan kezdtük mi is a hozzátáplálást, mert az anyatej kevesebb volt, a tápi több).

2010. febr. 19. 13:23
 12/27 A kérdező kommentje:
Bocsi kezdo anyuka vagyok hogy erted hogy keverjem a tapszert a sargarepahoz?Es te hova teted a babadat mivel meg nem tud ulni hogy tartsam mikor etetem?
2010. febr. 19. 13:26
 13/27 anonim ***** válasza:

Pár hónapja még én is kezdő anyuka voltam :))) Szóval csak az íze miatt kell egy kis tápi bele, (egy-két kiskanállal) de nem muszáj. Akinek van, ők anyatejjel csinálják, de nekem nem volt mit fejni és nem is tudtam fejni soha életemben.

Én így csináltam: 4-5 karika sárgarépa, 2 karika krumpli, ezeket megfőztem vízben puhára. Majd egy kis főzőlével és két kiskanál tápszerrel (mármint higított tápszerrel!) összeturmixoltam és így ette a sárgarépát. A tápszer édes, és ad neki egy kis édes ízt, így jobban megeszik, mint a natúr krumpli-répát.

Én az autós bébihordozóban etettem amig nem tudott ülni. :)

2010. febr. 19. 13:30
 14/27 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy koszonom hogy segitetel
2010. febr. 19. 13:32
 15/27 anonim ***** válasza:
:) Örülök neki, szívesen. Nekem is sokat segített ez az oldal még az elején :)
2010. febr. 19. 13:33
 16/27 anonim ***** válasza:
Ja, és csinálhatsz nemsokára főtt alma-főtt krumplit is, azt is turmixolva egy kis főzőlével. Azt is szeretni fogja sztem, és ez sem hasfájós kaja.
2010. febr. 19. 13:34
 17/27 A kérdező kommentje:
Anyum nindig azt mondja eleg ha csak vilaval jol ossze torom az eteleket ne turmixoljam mert akkor joban fog tudni eni.Azt mondja minel pepeseb anal nehezeben tanul meg rendesen eni mert akkor hoza szokik a pepes papahoz.
2010. febr. 19. 13:40
 18/27 anonim ***** válasza:

Kezdetben muszáj turmixolni, nincs foga, nem tudja különben megenni.

Próbáld ki, nem fog menni szerintem.

2010. febr. 19. 13:42
 19/27 anonim ***** válasza:

13.01-es vagyok.

Én variálva adom a babámnak azt amit én készítek, és az üveges bébiételt. Eleinte úgy csináltam, hogy miután a facsart alma levén túl voltunk, és jöttek a gyümölcspépek az üvegest kóstolta, a következő lépésben már a házi kosztot. Már fél éves a kislányom, és két hónapja hozzátáplálunk, de még most is váltakozva adom neki az üvegest és a házit. Bár az üvegest jobban szereti. De már most néhány alkalommal úgy csináltam, hogy az üveges kaját dúsítottam pl főtt krumplival.

Nem egyszerű dolog ez a hozzátáplálás, de nem kell tőle megijedni:))

2010. febr. 19. 13:43
 20/27 A kérdező kommentje:
Es te milyen turmixolot hasznalsz?Jo a botmixer is?
2010. febr. 19. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!