A kecskemeti bebietel milyen? Velemeny rola? Vagy melyk jobb?
Újra az 1. :) Már megint túltengek :)
Szóval: igen, ezekkel lehet kezdeni a kóstoltatást, de pár (2-3-4) kanálnál többet nem biztos, h enni fog egy evésre. Egy üveg 2-3 nap, mire elfogy. Hűtőben, lezárva nem lesz semmi baja.
De ne üvegessel kezdd feltétlenül :) Egy reszelt almával próbáltam én először. Illetve első napon csak pár kanál frissen facsart almalével. 2-3 nap múlva már a reszelt alma pár kanállal. Aztán sárgarépakarikák tápszerrel és picike krumplival összeturmixolva... és így tovább..ezek után mehet az üveges is. :) (enyém is félig anyatejes félig tápis volt, 4 hónaposan kezdtük mi is a hozzátáplálást, mert az anyatej kevesebb volt, a tápi több).
Pár hónapja még én is kezdő anyuka voltam :))) Szóval csak az íze miatt kell egy kis tápi bele, (egy-két kiskanállal) de nem muszáj. Akinek van, ők anyatejjel csinálják, de nekem nem volt mit fejni és nem is tudtam fejni soha életemben.
Én így csináltam: 4-5 karika sárgarépa, 2 karika krumpli, ezeket megfőztem vízben puhára. Majd egy kis főzőlével és két kiskanál tápszerrel (mármint higított tápszerrel!) összeturmixoltam és így ette a sárgarépát. A tápszer édes, és ad neki egy kis édes ízt, így jobban megeszik, mint a natúr krumpli-répát.
Én az autós bébihordozóban etettem amig nem tudott ülni. :)
Kezdetben muszáj turmixolni, nincs foga, nem tudja különben megenni.
Próbáld ki, nem fog menni szerintem.
13.01-es vagyok.
Én variálva adom a babámnak azt amit én készítek, és az üveges bébiételt. Eleinte úgy csináltam, hogy miután a facsart alma levén túl voltunk, és jöttek a gyümölcspépek az üvegest kóstolta, a következő lépésben már a házi kosztot. Már fél éves a kislányom, és két hónapja hozzátáplálunk, de még most is váltakozva adom neki az üvegest és a házit. Bár az üvegest jobban szereti. De már most néhány alkalommal úgy csináltam, hogy az üveges kaját dúsítottam pl főtt krumplival.
Nem egyszerű dolog ez a hozzátáplálás, de nem kell tőle megijedni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!