Melyik járássegítő jobb? az árat ne nézzétek, mert nem itt veszem meg, az érdekel melyik típusú lehet a legjobb? a ti babátok szerette?
Ha ár nem számít akkor szerintem ez a legjobb [link]
nekünk ilyen van, sok gomb van rajta amit nyomogatni lehet, szép dallamot játszik és beszél, és stabil.
FP víziló...azzal is lehet bébitaxiként is működik, a lányom már 10 hónaposan lökötte magát vele.
Aztán járni tanult vele, végül a majmát(moncsicsi még enyém volt egész jó állapotban van) belepakolta a "hasába" és azt tologatta amíg nem kapott játék babakocsit
nekünk a 3.féle van, és szeretjük!
bár még csak 8hós és nem állt fel, még nem használjuk, mint járássegítőt, de a játékokkal játszik egyfolytában ami rajta van. A nagyobbik 2évesem meg motorozik vele állandóan! :-) két gyereket is foglalkoztat egyszerre, szóval nekünk bevállt eddig.
Szia!
Nekünk ilyen volt,én meg voltam vele elégedve,nem a legdrágább,de teljesen megfelelt a célnak:
Később bébitaxit kapott,azzal rallizik,illetve most a babakocsi a favorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!