Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon melyik fél lenne a jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon melyik fél lenne a jobb a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen annyi a sztori, hogy van 2 srác akikkel beszélgetek és jelenleg nem igazán tudom melyikük lenne a jobb hosszútávon. Igazából még csak ott tartunk, hogy szexelni akarunk, de az egyikük eléggé titkolózik, a másik srác pedig messzebb lakik tőlünk, viszont ő valamivel nyitottabb. Személyiségileg a távolabb lévő srác a szimpatikusabb, ezért nem igazán tudom mi legyen vagy melyik srácba érdemes több energiát fektetni?

2022. aug. 12. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
"Igazából még csak ott tartunk, hogy szexelni akarunk". Ezzel mindent elmondtál a saját értékrendedről, de a másik kettőjéről is. Ennyit értek, ez a max teljesítmény.
2022. aug. 12. 19:18
 2/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

Sok kapcsolat úgy indul, hogy szexelnek az emberek ha nem tudnád!

Úgy csinálsz mintha te életedben nem szexeltél volna senkivel.

Plusz ez nem csak a melegeknél van így!

És csak közlöm, hogy az én értékrendemet te ne vitasd, mert aki játsza az apácát annak meg még úgy sem lehet "normális" értékrendje!

2022. aug. 12. 19:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok, kedves kérdező?

De amúgy megválaszoltad saját magad a kérdésed... egyértelműen azzal, akinek a személyisége szimpatikusabb szerintem...

2022. aug. 12. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Akinek normális értékrende van az azután fekszik le a másik féllel hogy megismerte, nem pedig azonnal xD
2022. aug. 12. 19:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne azért utasíts el valakit, mert messzebb lakik. Az egyik titkolózik, a másik nyitott és szimpatikus. Olvasd el a kérdésedet, és dönts az alapján.

Egyébként pedig nem mi ismerjük őket hanem te, úgyhogy csak te tudsz dönteni, nem egy rakat idegen ember

2022. aug. 12. 20:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Kedves 4/5

Először tanulj meg írni aztán kritizálj! "Értékrendje"

A többieknek nagyon szépen köszönöm!

2022. aug. 12. 20:25
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem egyelőre ne akarj magadnak hosszútávú kapcsolatot.
2022. aug. 12. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az alapján amit leírtál én a távolabb elő, de nyitottabb srácot javaslom.
2022. aug. 12. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
53%

Nem a négyes vagyok, de a kérdésedben három hiba van, az első válaszodban négy, de a négyes kommentelő válaszát helyesírási hiba miatt leszóló két mondatodban is sikerült ejteni kettőt. Pedig az ídézőjeles alkotásodat nem is számoltam hibának.

Egyébként, a kérdés valóban nem az erkölcsösségre irányult, nekem is megvan a vélemémyem a szexxel kezdődő kapcsolatokról, ám azt nem igazán értem, hogy konkrétan mi is lenne a kérdés célja, hiszen a kérdésben meg is válaszoltad magát a kérdést.

2022. aug. 13. 00:14
 10/11 anonim ***** válasza:
59%
Szex +val/vel, helyesen: szexszel. Tehát szexszel kezdődő kapcsolatokra gondoltál. A szexxel szó nem létezik, súlyos helyesírási hiba. Az x-re végződő szavak ragozásánál a val/vel ragok v-je az utolsó kiejtett hanghoz hasonul, tehát az sz-hez, nem pedig az x betű kettőződik meg. További példák: Félixszel, Marxszal, illemkódexszel, főnixszel, celluxszal stb., nem pedig Félixxel, Marxxal, illemkódexxel, főnixxel, vagy celluxxal.
2022. aug. 13. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!