Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi mindent adnál fel a szerele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi mindent adnál fel a szerelemért és a boldogságért?

Figyelt kérdés

Nemrég nyaralni voltam egy más országban és megismerkedtem egy sráccal, együtt töltöttünk egy hetet, és úgy érzem kezdtek beleszeretni. Úgy érzem ez kölcsönös. Mióta hazajöttam csak rá tudok gondolni, nagyon hiányzik. Fel is ajánlotta, költözzek hozzá... csak van még 1 éve egyetemem.

Szerintetek érdemes összejönni vele? Nyáron kiköltözni és évközben minél több hétvégét odarepülni? Utána pedig összeköltözni?

Mindig is kapcsolatot szerettem volna, de sajnos eddig egyáltalán nem sikerült. Most végre itt a lehetőség. De félek, hogy mi lesz ha mégse jön össze és egy csomó időt, energiát és pénzt fektetek bele hiába. Vagy amíg jól érzem magam vele, ezek egyáltalán nem számítanak, még ha nem is lesz belőle életre tartó szerelem?

Ti mit tennétek? 23/F

2022. júl. 9. 00:06
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%
A negatív majomhimlő és AIDS tesztjeim.
2022. júl. 9. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Ha komolyan gondolod, akkor nem is gondolkoznál a folytatáson, csak annak a módján. Szóval engedd el, vagy ha annyira szerelmes vagy akkor hajrá!
2022. júl. 9. 16:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Milyen ország, milyen közös nyelv?
2022. júl. 12. 11:18
 14/15 anonim válasza:
0%
A hangos fingokat.
2022. júl. 12. 11:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Bármit, mindent.
2022. okt. 3. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!