Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként nektek mi az életcél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként nektek mi az életcélotok a magánéletben, mi tenne boldoggá? Nekem ez:

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem ők egy csodálatos, gyönyörű meleg pár, férj és férj, aktív és passzív. Nekem ők a minta, a cél, ami boldoggá tenne a magánéletben (meg úgy általában). Ez a kép mindent elmond rólam, ez a válaszom. Én lennék a kisebb passzív fiú a bal oldalon 🙈❤

És nektek? Házasság? Akár család, gyerekek is? Vagy valami más?

2022. júl. 6. 15:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
Tényleg gyönyörű kép. Kívánom, hogy sikerüljön.
2022. júl. 6. 15:53
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetem után külföldre költözök, kiépítem a karrieremet először, közben remélhetőleg összejön egy párkapcsolat is. És ha úgy alakul, akkor szeretnék gyereket is a párommal (örökbefogadni vagy béranyától)

Nincs valami nagy tervem, szerintem elég átlagos.

2022. júl. 6. 15:57
 3/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! 😊

Ez egy szuper terv 2. válaszoló! Nem mondanám átlagosnak. Nálunk ez ez a cél nem könnyű sajnos, megértem, ha külföldre mész. Kívánom, hogy sikerüljön neked minden, sok sikert!

2022. júl. 6. 16:17
 4/23 anonim ***** válasza:
97%

Kívánom hogy összejöjjön.

Nekem már sok minden teljesült, van egy barátom akivel együtt élek már három éve, csomó olyan közös utazásunk volt amire vágytunk, és a java csak most jön.

Házasságot, gyerekeket nem akarunk.

Hátralévő cél még a teljes anyagi függetlenség, azaz kellő nagyságú vagyon felhalmozása a munkaerőpiacról való kivonuláshoz.

2022. júl. 6. 16:51
 5/23 A kérdező kommentje:

Ez tök szuper, gratulálok nektek! És további sok boldogságot! 😊

Én is szeretnék sokat utazni a párommal, és együtt élni, mint a képen az a meleg pár

2022. júl. 6. 17:29
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

Egészséges vagyok,van munkám, van hobbim.

És eddig volt három kudarcos párkapcsolatom, ahol mindig pórul jártam.

Szeretnék végre egy olyan passzív férfit az életembe, akivel végre közösen éípthetjuk a jövőnket,terveink vannak, amit nagy egyetértésben és szeretetben valósítunk meg...És itt a szereteten van a hangsúly...

Írom mindezt úgy,hogy középkorú aktív férfi vagyok :)

2022. júl. 6. 17:35
 7/23 anonim ***** válasza:
96%

Én Aktív-uni vagyok, és unióval képzelem el a jövőnket.

Határozottabb, kiakadosabb vagyok, nyugodtabb felenkebb sráccal érzem jól magam, akkor érzem hogy minden OK és kiegészítjük egymást.

Célként én is az anyagi függetlenségre vagyok, szeretnék utazni sokat pl. Antarktisz is a bakancslistamon. Kutya-cica :)

És egy közös házikó is.

Nem zárom ki, hogy külföldön fogok élni egy darabig / hosszabb ideig / végleg.

2022. júl. 6. 18:19
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Osszejonni a sraccal akibe szerelmes vagyok de gyereket nem akarok
2022. júl. 6. 18:33
 9/23 anonim ***** válasza:
88%
Hát én szeretnék egy férjet vagy egy feleséget. Igazából pánsexuális vagyok. Csak szeretnék egy párt magam mellé. Szeretnék egy szép házasságot a családommal és a barátaimmal együtt. Gyereket nem szeretnék szülni, de ha lesz egy feleségem, akkor ha ő szeretne szülni, akkor igen. De örökbefogadni mindenképpen szeretnék legalább egy gyereket. Ezért is szeretnék elköltözni. Amíg nem lesz jobb a helyzet, addig biztos nem akarok véglegesen itt lakni. Csak ameddig itt tanulok. Talán időnként visszajövök, de akkor is csak a család miatt.
2022. júl. 6. 18:47
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ, és mindenkinek a legjobbakat kívánom! A gyerek kérdésben még bizonytalan vagyok, de ha egy olyan párom, és párkapcsolatom lenne, és olyan közegben élnék, nem lenne annyira nehéz dönteni. De gyerek nélkül is lehet család, és a házasságot is támogatom, és nagyon szép, fontos gesztus lenne, még ha hivatalosan nem lehet nálunk.

Persze a legfontosabb először a stabil kapcsolat, közös jövő, elképzelések, sok kaland, utazás, élmények. 😊

2022. júl. 6. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!