Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként nektek mi az életcélotok a magánéletben, mi tenne boldoggá? Nekem ez:
Szerintem ők egy csodálatos, gyönyörű meleg pár, férj és férj, aktív és passzív. Nekem ők a minta, a cél, ami boldoggá tenne a magánéletben (meg úgy általában). Ez a kép mindent elmond rólam, ez a válaszom. Én lennék a kisebb passzív fiú a bal oldalon 🙈❤
És nektek? Házasság? Akár család, gyerekek is? Vagy valami más?
Én egyetem után külföldre költözök, kiépítem a karrieremet először, közben remélhetőleg összejön egy párkapcsolat is. És ha úgy alakul, akkor szeretnék gyereket is a párommal (örökbefogadni vagy béranyától)
Nincs valami nagy tervem, szerintem elég átlagos.
Köszönöm szépen! 😊
Ez egy szuper terv 2. válaszoló! Nem mondanám átlagosnak. Nálunk ez ez a cél nem könnyű sajnos, megértem, ha külföldre mész. Kívánom, hogy sikerüljön neked minden, sok sikert!
Kívánom hogy összejöjjön.
Nekem már sok minden teljesült, van egy barátom akivel együtt élek már három éve, csomó olyan közös utazásunk volt amire vágytunk, és a java csak most jön.
Házasságot, gyerekeket nem akarunk.
Hátralévő cél még a teljes anyagi függetlenség, azaz kellő nagyságú vagyon felhalmozása a munkaerőpiacról való kivonuláshoz.
Ez tök szuper, gratulálok nektek! És további sok boldogságot! 😊
Én is szeretnék sokat utazni a párommal, és együtt élni, mint a képen az a meleg pár
Egészséges vagyok,van munkám, van hobbim.
És eddig volt három kudarcos párkapcsolatom, ahol mindig pórul jártam.
Szeretnék végre egy olyan passzív férfit az életembe, akivel végre közösen éípthetjuk a jövőnket,terveink vannak, amit nagy egyetértésben és szeretetben valósítunk meg...És itt a szereteten van a hangsúly...
Írom mindezt úgy,hogy középkorú aktív férfi vagyok :)
Én Aktív-uni vagyok, és unióval képzelem el a jövőnket.
Határozottabb, kiakadosabb vagyok, nyugodtabb felenkebb sráccal érzem jól magam, akkor érzem hogy minden OK és kiegészítjük egymást.
Célként én is az anyagi függetlenségre vagyok, szeretnék utazni sokat pl. Antarktisz is a bakancslistamon. Kutya-cica :)
És egy közös házikó is.
Nem zárom ki, hogy külföldön fogok élni egy darabig / hosszabb ideig / végleg.
Köszönöm mindenkinek a választ, és mindenkinek a legjobbakat kívánom! A gyerek kérdésben még bizonytalan vagyok, de ha egy olyan párom, és párkapcsolatom lenne, és olyan közegben élnék, nem lenne annyira nehéz dönteni. De gyerek nélkül is lehet család, és a házasságot is támogatom, és nagyon szép, fontos gesztus lenne, még ha hivatalosan nem lehet nálunk.
Persze a legfontosabb először a stabil kapcsolat, közös jövő, elképzelések, sok kaland, utazás, élmények. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!