Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként nektek mi az életcélotok a magánéletben, mi tenne boldoggá? Nekem ez:
Szerintem ők egy csodálatos, gyönyörű meleg pár, férj és férj, aktív és passzív. Nekem ők a minta, a cél, ami boldoggá tenne a magánéletben (meg úgy általában). Ez a kép mindent elmond rólam, ez a válaszom. Én lennék a kisebb passzív fiú a bal oldalon 🙈❤
És nektek? Házasság? Akár család, gyerekek is? Vagy valami más?
Először is, tök szuper, hogy végre van egy ilyen kérdés! Végre valami, ami ad egy kis pozitivitást a mindennapoknak! 😄
Nekem először is az, hogy az egyetemet már valahol nyugatabbra kezdjem, Spanyolország volna a legoptimálisabb úti cél. Amennyiben ez nem sikerül, úgy Budapesten kezdeném meg a felsőoktatási tanulmányaimat, majd ezt követően mennék ki Spanyolországba, ha épp nem volna akkor párom, vagy ő is hajlandó lenne velemjönni.
Mindenképpen szeretnék majd egy életre szóló párt, aki a későbbiekben férjem és gyermekeink egyik apja lehet majd. Itt jönnek képbe a gyerekek, szeretnék kettőt, vagy hármat, hogy legyen kinek átadjam a tudást és szeretetet, ami bennem lakozik. 😄 Persze, a semmire nem vállalnék gyereket, csak akkor, ha ezt anyagilag elbírnánk.
Szeretnék majd valami maradandót alkotni. Vagy a tudományok terén, vagy az emberi kapcsolatok terén okozott pozitív megnyilvánulásaimmal. Előbbi egyértelmű módon, a másodikat pedig úgy képzelem el, hogy minél többet szeretnék embereken segíteni, hisz az egy életen át befolyásolja az életüket és majd később, ha csak egy morzsányi részben is, de az utódaikét is. Valószínűleg ez amiatt fontos számomra, mert elég pocsék gyermekkorom volt, nem sok választott el attól, hogy megvonjam magamtól a jövőt, minden tekintetben, így borzasztóan a szívemen viselem, ha valaki mentális egészségét tekintve gyengélkedik.
Szerintem nagyjából ennyi, ami ténylegesen fontos számomra. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!