Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a tapasztalat: vidékről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalat: vidékről felköltözni Budapestre egyedülálló melegként? Pozitív irányba fordult a magánéleted, vagy inkább csalódás?

Figyelt kérdés

Ismerkedés, barátok, párkapcsolat, lehetőségek?

Előtte milyen volt, milyen irányba változott, ha változott? Adott pluszt?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Én egy kis faluban élek, egy nem olyan nagy város mellett, és egy ideje tervezgetem, csak nincs annyira merszem hozzá.

2022. júl. 1. 19:09
 1/8 anonim válasza:
93%
Amikor felkoltoztem egyből lett szexuális életem. Hülyén hangzik de rejtőzködőből büszke meleg lettem.
2022. júl. 1. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem Pestre költöztem, hanem Debrecenbe, de ettől függetlenül megpróbálok válaszolni.

Én egy nagyon nagyon kis szabolcsi faluból vagyok, előtte a barátaim csak az iskolából adódtak össze a faluban nem volt senkim, így a személyiségem is befelé forduló lett. Ez 2 év nagyvárosi élet után most kezd változni, elkezdtem néha buliba járni (egyetemi barátaim segítségével) és azóta egyre szociálisan vagyok, egyre több olyan barátom van, akinek nincs köze semmilyen iskolai dolgomhoz.

Illetve a komfort érzetemnek is segített, a falumban természetesen ha vannak is melegek biztosan ugyanúgy elnyomták magukat mint én, de a városban elengedhettem magam és lehettem az aki, tudtam lélegezni.

20/f

2022. júl. 1. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Több a meleg, több a lehetőség és az esély. Szabadabban élhetsz, a kutyát nem érdekli, hogy milyen vagy, az emberek le se szarnak. Ennek persze megvan az árnyoldala is, egy nagyvárosban a közönyös tömegben olykor magányosabb, elveszettebb tud lenni az ember, mint egy kisebb közösségben.

De garancia nincs semmire, pláne párkapcsolatra.

2022. júl. 1. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Én vidéki megyeszékhelyről költöztem Budapestre, majd pár év múlva vissza vidékre.

Budapesten tényleg több melegként a lehetőség szexre, viszont én úgy éreztem, párkapcsolatra valahogy kevesebb. Mindig van valaki, aki jobb, új, rengeteg inger éri az embert. Vidéken jobban megbecsülik egymást az emberek, jobban képesek alkalmazkodni, stb. szerintem pont azért, mert kevesebben vagyunk.

De ez tényleg csak az én egyéni meglátásom, másnak más élményei lehetnek. Nekem ha ezt leszámítjuk, se jött be a budapesti élet.

2022. júl. 2. 09:05
 5/8 anonim válasza:
94%
Felköltözésem első éjszakán máris egy ágyba keveredtünk a lakótársammal, akkor dugtak meg először. Sírtam a gyönyörűségtől és egy tartós kapcsolat lett belőle. Sajnos szomorúan lett vége és hiába Pest szex van, de tartós kapcsolatom azóta se lett.
2022. júl. 2. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szuletett pestiként minden párom,társam vidéki volt.Érdekes módon ők szakítottak és léptek tovább mindig,pedig azt hittem, más értékrendjuk van,mint általában a pestieknek.

De való igaz, itt Pesten nagyon nehéz komoly párkapcsolatot alakítani :(

2022. júl. 3. 06:04
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Kétélű és kétarcú a dolog. Társaságot, bulihavert, mindenféle programokhoz társat viszonylag könnyen találsz. Elmélyültebb barátságot is lehet azért. A tartós (pár)kapcsolat, talán a "bőség zavara" miatt már nem egyszerű. Mindenesetre mindenre több az esély, mint bárhol máshol vidéken.
2022. júl. 5. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken is lehet találni, csak türelem kell hozzá.
2023. nov. 19. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!