Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalatotok a 30 feletti tartósan egyedülálló emberektől?
"Milyen a férfi és női arány?"
Mivel kb. 50-50% a férfiak-nők aránya és monogám házasságok vannak, ezért nagyjából ugyanannyi lehet az egyedülálló férfi és nő is.
Ez az arány változhat azok száméra, akik szélesebb korosztályból el tudnak képzelni társat maguknak. Tehát aki mondjuk 38 éves, és 18-58-ig el tud képzelni párt, annak a másik nemből több áll rendelkezésre, mint aki csak magával egyidőset tud elképzelni.
"Ha tudjátok vagy sejtitek az okát hogy miért vannak egyedül"
Részemről úgy van, hogy csak az élet hozza, hogy rábukkanok egy olyan személyiségre, aki inspirál a közeledésre, vagy sem. Mert ha nem, akkor sose jutna eszembe társat keresni.
Szerintem társat, vagy akár egyoldalú vonzalmat is csak találni kehet, keresni nem.
Kiejezetten sok ilyen ismeőrsöm van, jóval több férfi van közöttük. Kifejezetten jómódú, tanult, értelmes emberekről van szó.
Az ok, hogy miért nincs párjuk, már ha szeretnének amúgy:
-40+, és a 20-25 éves, csak szőke csajok a zsánere, de nem elég helyes hozzájuk
-nagyon rég él egyedül, nem tud kb semennyire alkalmazkodni senkihez
-kifejezetten rossz szokáisai, rossz életfelfogása van, fura dilijei
-csúnyán megégette magáthozzá méltatlan nőkkel
-alacsony, vagy mellé potenciális zavarai vannak
Én ilyen vagyok, nem akarok gyereket se oldalkocsit magam mellé, ezért.
Nem vagyok összeférhetetlen, kimondottan alkalmazkadó vagyok, csak egyszerűen nem akarok és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!