Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalatotok a 30 feletti tartósan egyedülálló emberektől?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy mi a tapasztalatotok a 30 feletti tartósan egyedülálló emberekkel kapcsolatban? Vannak ilyen emberek az ismeretségi körötökben vagy esetleg ti is azok vagytok? Milyen a férfi és női arány? Ha tudjátok vagy sejtitek az okát hogy miért vannak egyedül akkor azt is írjátok meg. Ide számítom azokat is akiknek csak futó kalandjaik vannak azaz mindenkit akinek nincs komoly kapcsolata illetve gyereke sincs.

2021. szept. 29. 13:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%

"És? Én ismerek házasokat is, akik külön laknak."

De miért kötekedsz, jutalékot kapsz, ha valakit rábeszélsz a kapcsolatra?

2021. szept. 29. 14:02
 12/26 anonim ***** válasza:
62%

Az, hogy egy szívás. De nem adjuk fel.

35F

2021. szept. 29. 14:25
 13/26 anonim ***** válasza:
4%

11: Semmivel nem kötekedtem. Erre az állításra reagáltam: ""I don't want somebody in my house"."

Ez nem azonos azzal, hogy valaki nem akar párt, de te egyenlőségjelet tettél a kettő közé, ez logikailag hibás.

2021. szept. 29. 14:27
 14/26 anonim ***** válasza:
68%
Azért, ha nem játszod a hülyét, az emberek túlnyomó többsége nem külön él a párjától.
2021. szept. 29. 14:31
 15/26 anonim válasza:
92%
29 vagyok de van egy olyan sanda gyanúm én is így fogom végezni... Figyelj szerintem van az a csoport most magamból indultam ki, aki bele fáradt a keresgélés e, és túlnyomó többségében mellé nyúlt keményen pár választás terület vagy szimplán nem is akar elég neki a...... Barátság extrákkal?
2021. szept. 29. 14:37
 16/26 anonim ***** válasza:
14: A saját tapasztalatainkat kérdezi a Kérdező.
2021. szept. 29. 14:38
 17/26 anonim ***** válasza:
77%

37 éves férfi vagyok hajtottam a munkát a munkát semmi szabad időm lényegében nem volt stresszes a munkám.

Az anyagi része az életemnek rendben van most azon vagyok hogy kiszálljak a mókus kerékből.

De sajnos ez a társ életesdi kimaradt az életemből.

2021. szept. 29. 14:41
 18/26 anonim ***** válasza:
21%
Egyre jobban látszik, miért nincs senkid. Élőben is nekiállsz szőrszálhasogatni, vagy valamit tettem a kitüntetett figyelemért?
2021. szept. 29. 14:43
 19/26 anonim ***** válasza:
8%

14, te a 8. vagy?

Mert akkor te magadról beszéltél és én is rólad.

Nem akarsz együtt lakni senkivel, EZÉRT nem akarsz párt, ezt állítottad, és ez hülyeség, nem függ össze, csak ezt észrevételeztem.

Kiöntötted a fürdővízzel együtt a gyereket is.

Én se akarok együtt lakni senkivel és egy csomó más sem, de mégis szivesen alakítanak ki szerelmi kapcsolatot vagy házasságot is akár más olyan emberek, akik nem akarnak senkivel együtt lakni és én is. Hogy jön ide az emberek többsége? Egy logikai hibát mondtál, én kijavítottam, ennyi.

2021. szept. 29. 14:44
 20/26 anonim ***** válasza:
60%

Mikor először olvastam ezt a Whoopi Goldberg idézetet, annyira nevettem, mert az egész nő lényéhez is illik. Mások is nevettek ezen (nem itt). És akkor jön egy tudálékos autista, aki elmagyarázza, hogy az nem is úgy van. Ezt minden viccel, vicces idézettel meg lehet csinálni, csak semmi értelme.

Gyerekkoromban volt az a vicc, hogy:

- Nagypapa, olyan hullaszag van. Nagypapa! NAGYPAPA!

Akkor most magyarázd meg, hogy a hullaszag nem alakul ki azonnal. Mondom, ezt mindennel meg lehet csinálni. Az élvezetet mindenből kiveszi, de nyugodtan.

2021. szept. 29. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!