Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalatotok a 30 feletti tartósan egyedülálló emberektől?
Látom nem sikerült a kérdésre koncentrálni mindenkinek, inkább átment személyeskedésbe egyesek részéről :)
Köszönöm mindenkinek aki a kérdésre válaszolt. Ahogy sejtettem ez az állapot főleg férfiak körében gyakoribb. Én is ebben a "cipőben járok" azért tettem fel a kérdést, mivel ha volt is valami akkor sem illetünk össze és nem akartam erőltetni, így maradt a "barátság extrákkal" egy ideig vagy még az sem.
A barátság extrákkal...
Csaj vagyok nem pasi :)
30 éves nő vagyok. Vidéki kistelepülésen élek. Közel 7,5 éve semmi, még szex sem, de előtte is alig jött össze valami, és az is olyan volt... Itt és a környéken semelyik nő nincs, aki ennyire nem kelendő, a túlsúlyosak sem, az idősebbek sem, a gyerekesek sem stb. A férfiak közül is csak egy-egy NAGYON gáz alak.
Nálam a külső az oka, illetve hogy azt nem kompenzálja lenyűgöző személyiség (unalmas, sótlan-szótlan vagyok), sem pedig minden eltűrés, be- és magamra vállalás, alárendelődés. Ehhez jön hozzá az, hogy pár éve már meg sem ismerek potenciális jelölteket, csak nőket vagy foglalt férfiakat. Az említett férfiak meg... hát, a külsejük a legkisebb gond velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!