Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalatotok a 30 feletti tartósan egyedülálló emberektől?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy mi a tapasztalatotok a 30 feletti tartósan egyedülálló emberekkel kapcsolatban? Vannak ilyen emberek az ismeretségi körötökben vagy esetleg ti is azok vagytok? Milyen a férfi és női arány? Ha tudjátok vagy sejtitek az okát hogy miért vannak egyedül akkor azt is írjátok meg. Ide számítom azokat is akiknek csak futó kalandjaik vannak azaz mindenkit akinek nincs komoly kapcsolata illetve gyereke sincs.

2021. szept. 29. 13:20
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Látom nem sikerült a kérdésre koncentrálni mindenkinek, inkább átment személyeskedésbe egyesek részéről :)

Köszönöm mindenkinek aki a kérdésre válaszolt. Ahogy sejtettem ez az állapot főleg férfiak körében gyakoribb. Én is ebben a "cipőben járok" azért tettem fel a kérdést, mivel ha volt is valami akkor sem illetünk össze és nem akartam erőltetni, így maradt a "barátság extrákkal" egy ideig vagy még az sem.

2021. szept. 29. 16:00
 22/26 anonim válasza:
63%

A barátság extrákkal...

Csaj vagyok nem pasi :)

2021. szept. 29. 16:01
 23/26 anonim ***** válasza:
11%
Azért nem sok van belőlük. Az ország nagyon családbarát, rengetegen házasodnak, vesznek lakást, nevelnek gyereket. Lehet, hogy valaki tizen- huszonévesen incelkedik, de utána benő a feje lágya, keres egy jóravaló menyecskét és családot alapít. Ez az élet rendje.
2021. szept. 29. 19:02
 24/26 anonim ***** válasza:
79%

30 éves nő vagyok. Vidéki kistelepülésen élek. Közel 7,5 éve semmi, még szex sem, de előtte is alig jött össze valami, és az is olyan volt... Itt és a környéken semelyik nő nincs, aki ennyire nem kelendő, a túlsúlyosak sem, az idősebbek sem, a gyerekesek sem stb. A férfiak közül is csak egy-egy NAGYON gáz alak.

Nálam a külső az oka, illetve hogy azt nem kompenzálja lenyűgöző személyiség (unalmas, sótlan-szótlan vagyok), sem pedig minden eltűrés, be- és magamra vállalás, alárendelődés. Ehhez jön hozzá az, hogy pár éve már meg sem ismerek potenciális jelölteket, csak nőket vagy foglalt férfiakat. Az említett férfiak meg... hát, a külsejük a legkisebb gond velük...

2021. szept. 29. 19:08
 25/26 anonim ***** válasza:
83%
37 éves nő vagyok. Több hosszú kapcsolatom is volt, a legutóbbi is 5 évig tartott, és mind rendes fickó volt. Szóval tudok alkalmazkodni, mellényúlni sem szoktam, viszont eljutottam arra a pontra, hogy már nem akarok. Egyszerűen szükségem van személyes térre, hogy ne kelljen mást, más cuccait kerülgetnem. Jobban érzem magam egyedül. Nem hiszem, hogy valaha még össze fogok költözni bárkivel, mert a korombeli férfiak is már mind ugyanolyan merevek és rigolyásak mint én, a fiatalabbakkal jó néha egy-egy szexkapcsolat, de össze velük sem cuccolnék, mert mommy alkat sem vagyok.
2021. szept. 29. 19:41
 26/26 anonim ***** válasza:
86%
Én ilyen vagyok. Szeretek egyedül élni. Ha van valaki, akivel jobban szeretek, mint egyedül, akkor van, ha nincs nincs. Többnyire nincs, mert elég válogatós vagyok és tartós plátói szerelmem vannak. Általában ők nem tudják, hogy van részemről érdeklődés.
2021. szept. 29. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!