Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként nektek mi az életcél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként nektek mi az életcélotok a magánéletben, mi tenne boldoggá? Nekem ez:

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem ők egy csodálatos, gyönyörű meleg pár, férj és férj, aktív és passzív. Nekem ők a minta, a cél, ami boldoggá tenne a magánéletben (meg úgy általában). Ez a kép mindent elmond rólam, ez a válaszom. Én lennék a kisebb passzív fiú a bal oldalon 🙈❤

És nektek? Házasság? Akár család, gyerekek is? Vagy valami más?

2022. júl. 6. 15:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
Jó kép, benne van a szeretet, de azért az alsógatya is domborodik rendesen. :)
2022. júl. 6. 21:48
 12/23 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is feltűnt 😅 De hát nem tud mit tenni, neki ilyen
2022. júl. 6. 22:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyenkor mindig ez a kép jut eszembe 😀

[link]

Mondjuk egyiköjükre sem hasonlítok 😆 de olyan boldognak tünnek. Szeretnék én is ilyen boldog lenni egyszer...

2022. júl. 6. 23:23
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

Sokan várnánk a boldogságot,de nem mindenki kapja meg,ahogy a társat sem, sajnos :(

Pedig szeretet nélkul élni lehet, csak éppen nem sok értelme van..

A 13-as képen egy boldog pár van....de jó is így élni...illetve jó lenne..

2022. júl. 7. 05:25
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

Egy olyan szerelem, mint Charlie és Nick között (Fülig beléd zúgtam sorozat). ❤

Sajnos nagyon ritka az ilyen, a legtöbben már CSAK dugni akarnak. És nagyon kevés ember (nem csak LMB) tudja milyen az igaz szerelem. Végülis ez majdnem hogy csak egy álom. Nem olyan könnyű olyan embert "találni", aki az összes molekuládat elfogadja.

2022. júl. 7. 13:15
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
[link] (előző vagyok)
2022. júl. 7. 13:19
 17/23 A kérdező kommentje:

Még nem láttam a sorit, de tervezem 😊 Én főleg ázsiai BL (boys love) sorozatokat szoktam nézni. Tényleg csodálatos látni, jó lenne átélni igen.

Aki úgy érzi, velem tudna mit kezdeni, jelentkezzen 🙋🏻‍♂️😅

2022. júl. 7. 13:33
 18/23 anonim ***** válasza:
95%

Szeretnék megtanulni barkácsolni és búvárkodni.

Jó lenne, ha tudnék építeni magamnak egy saját könyvespolcot és mindenféle hasznos holmit. A búvárkodással pedig hatékonyan ki tudnék szakadni a világból.

2022. júl. 7. 14:00
 19/23 A kérdező kommentje:
Ezek tök jó célok, hajrá! 😊🧰🤿
2022. júl. 7. 16:09
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is hasonló az életcélom.

Szeretném egy olyasvalakit magam mellett, akivel megértjük és szeretjük egymást és korban viszonylag közel állunk egymáshoz.

Valakit, aki jóképű, határozott és szereti a kissé bizonytalanabb, de nagyon törődő srácokat.

Szeretnék ezzel a bizonyos valakivel egy közös lakást a későbbiekben és sok emléket gyűjteni vele.

De persze előtte szeretném, ha anyagilag mind a ketten rendben lennénk és ne kelljen kölcsönkérni.

19,p

2022. júl. 11. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!