Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérhetném meg a páromat, hogy ne szóljon bele az életembe?
Van egy srác aki mondhatni már a barátom. Évek óta ismerem pár hónappal ezelőtt le is feküdtünk egymàssal, de azóta már többször is volt szex. De nem csak erről szól a kapcsolatunk, szeretjük egymàst nagyon és sok időt töltök vele. Nekem viszont volt egy kikötésem a kapcsolatunk elején,hogy ez nyitott kapcsolat lehet csak. Abba akkor kapásból igent mondott, elfogadta az àlàspontomat
miszerint szabasàgra vàgyom és semmi kötöttségre aminek a háttéreben az húzodik,hogy jönnek a magas elvárások, féltékenykedés esetleg vagy egyéb problémák. Nem tudok kompromisszumokat kötni, nem is akarok. Ezért jobb a nyitott kapcsolat, semmivel sem tartozunk egymàsnak. De a bökkenő itt van. Én nem akarok félrek... csak korábban már tapasztaltam,hogy milyen is egy párkapcsolat. Nekem az nem jött be, csak a veszekedések,számonkérésekről szólt minden. Most meg azt csinálok amit akarok, nem kell beszámolnom senkinek,mit merre hány méter, kivel hol mit stb. Ja csak az a harci helyzet,hogy a barátom mostanában lesz...,hogy mire kértem. Kb mindig vele vagyok meló után, de azért felteszi a hü... kérdéseit, voltam-e valamerre meséljek a barátaimról, és ami szerintem gázos ebben még az az,hogy beleszól abba,hogy hogyan étkezzek. Elég vékony srác vagyok, ezért elkezdtem bringázni, de csak fogyok talán még nàdszál vékonyabb lettem annyi különbséggel,hogy van rajtam izom is. De keveset eszek napi egyszer benyomok két szenyót utàna már csak vizet, rostos italokat vagy energia italt iszom. A barátom meg veszi nekem a kajákat, minden estét nála töltök. Vicc az egész, de emiatt volt az első veszekedésünk is úgy komolyabban,mert azzal jön,hogy nem élek egészségesen, túl vékony vagyok,ő csak aggódik. Nem érti meg,hogy ebbe nincs beleszólàsa. Úgy tudom tetszik neki a külsőm a testem, sőt biztos hogy bejövök neki különben nem lennénk együtt. Ennek ellenére belepofátlankodik mindenbe és nem ezt dumáltuk meg. Nem tudom hogyan lehetne kicsit visszafogni őt,de nekem ez így nem jó. Nem akarok megbántani, de jó lenne ha felfognà ez már sok. Valami tanácsot tudtok adni,hogy hogy lehetne megkérni rá,hogy békén hagyjon. Nem akarok neki a haverokról beszélni, korábban az exemnél megtettem és hiba volt. Ha valakiről többet dumáltam már furán nézett ràm vagy csak később tette a megjegyzéseket és sérelmezett ezt azt. Most nem akarom megosztani a barátommal a teljes életemet. Egymás szüleit ismerjük, már az előtt,hogy egy pár lettünk volna. A barátait csak látàsból ismerem ahogy ő is az enyémeimet. Jobb ez így. Sok mindent nem tud rólam, nem tartom helyesnek,hogy például azt is megosszam vele,hogy egy ideje érdekelnek a nők is, szóval talán..lehet bi vagyok, egyszer csókolóztam egy csajjal az nem is olyan rég volt. Kedvelem a lányt, aranyos, de nem tudja rólam,hogy meleg vagyok. Mindegy is, nem csaltam meg, mert nyitott kapcsolat, de nem is akarom megdu... valakivel magamat. Csak nem akarom,hogy sérüljön valami rosszul essen neki. Azt sem tudja rólam,hogy több rendőrségi ügyem is volt régebben, de piti dolgok miatt. Azt sem tudja,hogy szerelmes vagyok belé. Az vagyok már nem tudom mióta, de érzem,hogy ez több szimpla szeretetnél,kötődésnél. Viszont jól titkolom, nem fogok gyengének mutatkozni és sebezhetőnek tűnni. A végén még visszaélne ezzel. Ti voltatok ilyen helyzetben? Nem merem neki megmondani,hogy kicsit vegyük már lazábbra,mert túl sok mindenbe beleakar szólni.
Tökre felesleges kapcsolatban lennetek, ha ezen kiakadsz..
Attól hogy nyitott a kapcsolat még aggódhat az egészségedért és érdeklődhet a haverjaidról.
Argentin homo szappanopera második rész.
Annak aki az elsőt nem látta:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
A harmadikban legyen egy kis kavarás. Mondjuk egyiknek szálljon be az apja is, vagy derüljön ki az egyik félről h valójában átoperált nő! :)
A nyitott kapcsolat érdekes dolog, én például nem tudnám magam egy ilyen kapcsolatban elképzelni. Ha nektek megy, akkor viszont nincs gond.
A kérdésedhez: hatalmi harcot vívsz a pároddal ("em fogok gyengének mutatkozni")? Azért a párod, hogy megossz vele örömet és bánatot. Ilyen érzésekkel vagy rendezzétek a kapcsolatotokat, vagy ne folytassátok, mert ez nemcsak nekem nem lehet jó, hanem a másik félnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!