Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom már tovább, mit csináljak?
24 éves leszek a nyáron.
Egy éve otthon élek szüleimmel, Februárba végeztem egyetemmel. Alkalmi munkám volt eddig, most semmi. Vidéki vagyok, tehát minden messze, így alig tudok és merek találkozni senkivel, egy sráccal voltam eddig összesen, vele párszor talizgattam, mert kolis voltam egyetem miatt. Ennyi, egy éve semmi se volt. 30km-ert kene utaznom, hogy bármi is legyen, de drága és szüleim is basztatnának hogy hova megyek este meg miért. Nem tudja senki se rólam hogy meleg vagyok, állandó titkolózás és megfelelési kényszer az életem. 2 hónapja Budapesten keresek munkát, szinte már bármi jó lenne csak vegre legyen valami, mert akkor végre elköltöznék és picit szabad lenne az életem végre.
Ti hogy találkoztok melegként, vagy hány évesen és mikor költöztetek el?
Írtó magányos vagyok, szeretetéhségem van, megörülök már lassan miatta...

Eu nem ilyen egyszerű vidéken hogy hopp betöltöttem a 18at azt csinálok amit akarok.
Ha velük élek, és ők látnak el akkor beleszólhatnak az életedbe. 30km most rendesen ismerkedni se lehet, séta beszélgetés és már mehetek is haza, mert ott aludni nem merek. Kerdezik hogy lánnyal volták mutasd már meg, mikor mutatod be stb. Elég konzi család, nagyon rossz így.
Ha elköltözök van saját munkám akkor mar persze más lenne, de csak ha nagyon messze, ezért irtam Budapestet. Ott nincs sok ismerősöm, aki segíteni tudna hogy működik az egész felköltözés, albérlet stb dolog. Nektek ez hogy ment?

Hát barátom, valamit te csinálsz rosszul szerintem de nagyon. Plussz a hozzáállásod is rátesz.
A 30 kilométer az semmi. Én 100 kmen belül ismerkedtem. Mert ha mind kettő fél akarja a dolgot akkor megoldják az utazást. Én is azthittem hogy egyáltalán nem fogadná jól a családom azt, hogy meleg vagyok, de mégis elmondtam. És idővel, de megváltozott a véleményük. Ez 13 éves koromban volt. 15-16 évesen elmondtam a barátaimnak is. 17 évesen pedig már volt egy barátom akivel azóta is együtt vagyunk, lassan egy éve már.
Félre ne érts, nem azt mondom hogy mindenkinek ilyen könnyen megy, sőt, sajnos sokaknak sokkal nehezebb. Viszont a hozzáállásod nagyon sokat számít. Így nem is fogsz eljutni odáig hogy elmond bárkinek. De mérlegelni kell. Egyszer élsz és úgy éld le az életedet ahogy te szeretnéd és ne mások véleménye alapján bíráld magadat. És nemtudom, lehet fura, de amikor én rájöttem, hogy meleg vagyok, akkor sem az volt hogy bepánikoltam. Csak belegondoltam, hogy “oké, rendben. Egy kicsit nehezebb lesz az életem, de így is meg tudom oldani” 😂😂😂 de tényleg ilyesmiken gondolkoztam, és hogy milyen elfogadó országba költöznék felnőtt koromban. Nem mentem bele a bánatba és nem csak a hátrányokat néztem. Ezt tudom javasolni neked is

Mit jelent az, hogy vidéki? (Privátban is megírhatod).
Egyébként most hogy itt a nyár, talán még könnyebb, 30km nem a világvége, fél óra busszal.
Ha kérdezik: Haverokhoz megyek, régi sulistársakkal találkozom, bármit kitalálhatsz.
Ja és ha a 30km-t nézzük akkor minden irányból (észak, dél, nyugat, kelet).
Ha így nézed nagyobb a táv ahol kereshetsz.

Nehogy azt hidd,hogy Budapest a vágyak netovábbja.
A szeretetéhségedet pedig csak szeretettel tudnád csillapítani, de fennáll annak a veszélye, hogy beleszédulsz az első férfi karjaiba, aki esetleg kihasznál.
És rádrepulne a sok fiatalt kereső is,akiknek csak egy alkalomra kellenél.
Arra vigyázz,de érezzék meg rajtad, hogy ennyire vágysz a szeretetre, mert kihasználnak.
De minél előbb elmenni otthonról, önálló lenni, ha teheted...persze !

Ne görcsölj rá ennyire, haladj szépen sorban. Először legyél önálló, ez az első lépés. Ne akarj mindent egyszerre csinálni. Elhiszem hogy nagyon vágysz már valakire, de ne ekörül forogjon az életed. Tudod szokták mondani hogy minél jobban görcsölsz valamin annál jobban nem fog menni.
Munka, önálló élet, és utána párkapcsolat. Haladj így és sikerülni fog.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!