Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknek lehet jól befutot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknek lehet jól befutott karrierjük?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, jövőre érettségizek.

Van értelme így továbbtanulni, fejleszteni magam? Mindig a hetero családosokat fogják előre venni, akiknek felesége, gyerekei vannak. Nem vagyok bu.zis, de gondolom ezt majd megnézik, hogy milyen a magánélete, és ez is beletartozik majd, amikor döntenek állásinterjú után.

Azt érzem, sosem leszek sikeres, mert így születtem. Melegségem miatt mindig visszahúzodó, félénkebb voltam, mert hogy "ki ne derüljön", nem merem önmagamat adni, nem bízom az emberekben.

Így meg sehova se fognak felvenni, hiába lesz jó végzettségem. A mai világba nem a papír számít, hanem a kapcsolatok és a talpraesettség, nem?

Jól kereső melegek, nektek hogy sikerült az karrier, hogy óriási hátrányban vagytok?

2021. márc. 22. 12:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%

Abszolúte van rá lehetőség.

Én mondjuk külföldön élek, de a szakmámban dolgozom, és elégedett vagyok.

2021. márc. 22. 12:36
 2/25 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem baromsag hogy emiatt nem lehet. Hagyd ki a maganeletedet a munkabol ennyi.

En arányokban tobb sikeres meleget ismerek mint heterot.

2021. márc. 22. 12:38
 3/25 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de rengeteg tehetséges és sikeres meleg értelmiségi van a világon ! Színészek, írók, politikusok, politológusok... most csak hirtelen akik eszembe jutottak.

Mindenképpen tanulj tovább, keress olyan munkát, hogy minél intelligensebb emberekkel dolgozhass együtt, mert azok többnyire elfogadóbbak !!!

Műveletlen emberek között melegként... na az lenne a rossz igazán !

Egyébként egy interjún még inkább annak örülnek ha nincs családod, mert úgy vannak vele, hogy minden erődet a munkára tudod majd összpontosítani.

Szóval sztem minden pont fordítva van, mint ahogy leírtad :D Tanulj, tanulj, tanulj !

2021. márc. 22. 12:47
 4/25 A kérdező kommentje:
És miért nem bíznád rá a házad építését? Magyarázd meg kérlek. Ugyan olyan férfi a meleg is, aki tud fizikai munkát is végezni, nem?
2021. márc. 22. 12:49
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
a cégek 99,999%ánál a verseny szférában a kutyát nem érdeklki
2021. márc. 22. 12:55
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Provokál csak, hagyd, majd megcsinálja magának aztán összedől agyontapossa az 50x35ös Porotherm 😂
2021. márc. 22. 12:56
 7/25 anonim ***** válasza:
94%

Kedves 6-os: Nem tudom tisztában vagy-e azzal,hogy az amerikai tengerészgyalogságnál mennyi meleg katona van például ? Akik ezt fel is vállalják. Szerintem ők keményebb legények mint egy átlag kőműves. :D

De jobban járna a kedves kérdező saját érdekében, ha inkább tovább tanulna, de nem azért mert nem tudna házat építeni, hanem mert hátha jobban érezné magát ha tanultabb emberek között élne.

2021. márc. 22. 12:58
 8/25 A kérdező kommentje:

Mert a meleg az nem férfi, akkor mi?

Na, pont emiatt tettem ki a kérdést. A magyar lakosság nagy része szerint meleg = nőies, megbízhatatlan, férfiatlan, gyenge, seggrázó, wcben dugó, nemibeteg, mindenkire rányomuló, másodrendű

Pont ezért nem fognak felvenni sehova, csak ilyen ruhabolt, meki és tarsai...

2021. márc. 22. 12:58
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat a 3-asnak írtam nem a 6-osnak
2021. márc. 22. 13:00
 10/25 anonim ***** válasza:
95%
Figyu egy multinál senmit nem érdekel, de ha kiírod a homlokodra , hogy melg vagyok akkor is max azért fogok rád furcsán nézni mert oda nem szoktak tetováltatni.
2021. márc. 22. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!