Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknek lehet jól befutot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknek lehet jól befutott karrierjük?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, jövőre érettségizek.

Van értelme így továbbtanulni, fejleszteni magam? Mindig a hetero családosokat fogják előre venni, akiknek felesége, gyerekei vannak. Nem vagyok bu.zis, de gondolom ezt majd megnézik, hogy milyen a magánélete, és ez is beletartozik majd, amikor döntenek állásinterjú után.

Azt érzem, sosem leszek sikeres, mert így születtem. Melegségem miatt mindig visszahúzodó, félénkebb voltam, mert hogy "ki ne derüljön", nem merem önmagamat adni, nem bízom az emberekben.

Így meg sehova se fognak felvenni, hiába lesz jó végzettségem. A mai világba nem a papír számít, hanem a kapcsolatok és a talpraesettség, nem?

Jól kereső melegek, nektek hogy sikerült az karrier, hogy óriási hátrányban vagytok?

2021. márc. 22. 12:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%
Azt gondolom hogy nem a melegség től függ hogy érdemes e karriert kitűznöd.tény és való ,hogy vannak olyan szakmák amik nem tipikusan a melegek által népszerűek választott szakmák.Ilyen az építőipar pl.De vannak itt is.max nem lehet látni rajtuk.de vannak.én is ott dolgozom.sőt villanyszerelőt is ismerek.De valamiért azt gondolom hogy a melegek a kreatív szakmákban jobban ki tudnak teljesedni
2021. márc. 22. 18:52
 22/25 anonim ***** válasza:
87%
Ettől igazán nem kell félni, sőt! Én az egyetemet járom épp, életemben nem volt ilyen jó és elfogadó közösség máshol. A kapcsolati szférám is szépen épül, szerintem ilyenek miatt nem kell aggódni. Szurkolok neked kedves kérdező! Bízz magadban, szeresd magad, és csinálj olyat mit szeretsz és érdekel.
2021. márc. 23. 01:39
 23/25 anonim ***** válasza:
85%

Tanulj ezerrel!

Meleg létemre van egy cégem ahol 12 heteró családot foglalkoztatok

2021. márc. 23. 09:47
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg egyedülálló férfi van, és senkinek különösebben nem fog eszébe jutni, hogy meleg vagy. Ez egy túlzó félelem, de remélem, sok jó tapasztalattal sikerül levetkőzni.

Ha valahol kiderül, akkor is inkább érdekesség leszel, és nem fognak támadni, ha értelmes emberek vesznek körül. PONT AZÉRT tanulj, hogy ilyen környezetben dolgozhass, és jól érezd magad.

2021. márc. 23. 16:25
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

"Van értelme így továbbtanulni, fejleszteni magam? Mindig a hetero családosokat fogják előre venni, akiknek felesége, gyerekei vannak."

Pont mint én gondoltam abban az időben :)

Én is úgy voltam vele, minek tanuljak, úgysem viszem semmire, kinek gyűjtsek, úgysem lesz családom stb.

Aztán átgondoltam kicsit másképp a dolgokat.

A korombelieknek hamar lett kapcsolatuk és gyerekük így hamar munkába kellett állniuk, mivel engem ez a veszély nem fenyegetett így úgy voltam vele, nekem lesz időm egy olyan szakmát kitanulni, amivel jól kereshetek.

Másnak család jut nekem karrier, nyaralgatok, járom a világot, építem ugyanúgy a jövőmet, tudom is bőven félretenni.

Nem veszik kárba, mert az öcsém lányára hagyok majd mindent.

Viszont az életet addig nagykanállal habzsolom.

2021. márc. 23. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!