Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknek lehet jól befutot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknek lehet jól befutott karrierjük?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, jövőre érettségizek.

Van értelme így továbbtanulni, fejleszteni magam? Mindig a hetero családosokat fogják előre venni, akiknek felesége, gyerekei vannak. Nem vagyok bu.zis, de gondolom ezt majd megnézik, hogy milyen a magánélete, és ez is beletartozik majd, amikor döntenek állásinterjú után.

Azt érzem, sosem leszek sikeres, mert így születtem. Melegségem miatt mindig visszahúzodó, félénkebb voltam, mert hogy "ki ne derüljön", nem merem önmagamat adni, nem bízom az emberekben.

Így meg sehova se fognak felvenni, hiába lesz jó végzettségem. A mai világba nem a papír számít, hanem a kapcsolatok és a talpraesettség, nem?

Jól kereső melegek, nektek hogy sikerült az karrier, hogy óriási hátrányban vagytok?

2021. márc. 22. 12:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Még jobb karrierjük van a meleg networkön keresztül, mint a heteróknak.

Valamint, mivel (sajnos nagy valószínűséggel) soha nem lesz fix családod, sem gyerekeid, így a munkában sem hátráltatnak. Rengeteg nagyon sikeres meleg ember sőt miniszter, közismert vezérigazgató is van.

2021. márc. 22. 13:26
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet minden szakmában vannak befutott melegek IS. Mondjuk skinhead zenekar frontembere, vagy jobboldali párt vezérszónoka nem leszel (de láttunk már ereszen Szájert), s vannak mindenhol homofób emberek. Az üzleti szférában, a munkában viszont pont letojják milyen a szexuális beállítottságod. Egy ügyes kezű mesternél sem érdekel senkit, hogy otthon mit csinál a négy fal között csak a munka amit megcsinál. Nekünk is van meleg kollégánk, ugyanúgy megkap minden előreléptetést, jutalmat - mert jó megbízható és jó munkát végez.
2021. márc. 22. 13:29
 13/25 Endura ***** válasza:
100%
Nagyon kishitű vagy és először szerintem ezen kellene változtatnod!Saját magadat kell először olyannak szeretni,amilyen vagy és ha már eléggé magabiztos leszel,az életben is jobban fogod venni az akadályokat.Nem lehet így nekiállni az életnek,hogy úgysem lesz jó,meg nem vagyok képes rá,ezért nem is érdemes csinálnom.Ha van terved vidd véghez!Ha buktatót látsz kerüld ki,lépd át,ha nem veszed észre és elesel,porold le magad és menj tovább!DE ELÉG LEGYEN A NYAVALYGÁSBÓL!Amúgy 51 éves multiban dolgozó diplomás árufeltöltő vagyok.Magam választottam,nem kényszerítettek erre a munkára és főleg szeretem csinálni.Úgyhogy a multikat se nézd le,mert ezek a külföldi tulajdonú cégek nagyon vigyáznak rá,hogy ne érezze rosszul magát semelyik munkavállaló azért milyen a szexuális beállítottsága,a neme a bőre színe vagy éppen a fogyatékossága.Nem ez a meghatározó,hanem hogy hogy dolgozik.
2021. márc. 22. 13:56
 14/25 anonim ***** válasza:
94%
Meleg vagyok és a szakmám nagyon jól halad, a múlt héten kaptam előléptetést + fizetés emelést. A kérdéskiírónak nagyon sok téves nézete van. Egyáltalán nem igaz hogy mindig a családosokat viszik előre. Amikkor egy előléptetésről van szó, ott elsődlegesen azt nézik, hogy mennyire vagy jó a munkádban és milyen képzettségeid vannak, nem azt, hogy hány gyereked van. Ez senkit sem érdekel.
2021. márc. 22. 13:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
A magánéleted hogyan néznék? Nem vagy köteles beszámolni róla. Ha meg f$szbukon nem raksz ki róla képeket, onnan se tudnak utánajárni
2021. márc. 22. 14:05
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk alapból, független attól, hogy meleg, hetero vagy bármi, az ember nem azzal kezdi a munkahelyen, hogy erről beszámol.
2021. márc. 22. 14:24
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

Budapesten hogy meleg vagy nem számít hátránynak,

Nem vagy talpra esett az viszont hátrány.

Melegek sokkal jobban terhelhetők a melóhelyen, van idejük túlorázni nem várja a család őket Othon, így sokkal jobb munkaerő.

2021. márc. 22. 14:41
 18/25 anonim ***** válasza:
9%
Ha nem reklámoznád hogy homár vagy, és nem úgy kezdenél minden állásinterjút hogy te bizony búzi vagy, akkor lehet kapnál is melót. De ti feltűnési viszketegségben szenvedő búzáknak muszáj reklámozni, csak ezen kattogni és hombárfelvonulást tartani hogy megtudja ország világ hogy ti márpedig a faxt szeretitek és ezt mindenkinek muszáj tudnia. Ezért utál benneteket a fél ország.
2021. márc. 22. 15:00
 19/25 A kérdező kommentje:

Sosem mondanam el hogy meleg vagyok a munkahelyen, full heterosan viselkedem.

De egy idő utan tuti rajönnének, hogy nincs baratnő, gyerekek, sose beszélek róluk, meg picit lehet azért érezni gondolom, hogy nem hetero az illető.

2021. márc. 22. 15:32
 20/25 anonim ***** válasza:
96%

Engem aztán nem zavarna ha a cégemhez jönnél

legyél jó szakmailag meg legyél normális a kollégákkal, azon kívül meg ha megtisztelsz és elmonod hogy meleg vagy szívesen meghallgatom, de hogy nem lesz belőle hátrányod az 1000%.

2021. márc. 22. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!