Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknek lehet jól befutott karrierjük?
18 éves vagyok, jövőre érettségizek.
Van értelme így továbbtanulni, fejleszteni magam? Mindig a hetero családosokat fogják előre venni, akiknek felesége, gyerekei vannak. Nem vagyok bu.zis, de gondolom ezt majd megnézik, hogy milyen a magánélete, és ez is beletartozik majd, amikor döntenek állásinterjú után.
Azt érzem, sosem leszek sikeres, mert így születtem. Melegségem miatt mindig visszahúzodó, félénkebb voltam, mert hogy "ki ne derüljön", nem merem önmagamat adni, nem bízom az emberekben.
Így meg sehova se fognak felvenni, hiába lesz jó végzettségem. A mai világba nem a papír számít, hanem a kapcsolatok és a talpraesettség, nem?
Jól kereső melegek, nektek hogy sikerült az karrier, hogy óriási hátrányban vagytok?
Még jobb karrierjük van a meleg networkön keresztül, mint a heteróknak.
Valamint, mivel (sajnos nagy valószínűséggel) soha nem lesz fix családod, sem gyerekeid, így a munkában sem hátráltatnak. Rengeteg nagyon sikeres meleg ember sőt miniszter, közismert vezérigazgató is van.
Budapesten hogy meleg vagy nem számít hátránynak,
Nem vagy talpra esett az viszont hátrány.
Melegek sokkal jobban terhelhetők a melóhelyen, van idejük túlorázni nem várja a család őket Othon, így sokkal jobb munkaerő.
Sosem mondanam el hogy meleg vagyok a munkahelyen, full heterosan viselkedem.
De egy idő utan tuti rajönnének, hogy nincs baratnő, gyerekek, sose beszélek róluk, meg picit lehet azért érezni gondolom, hogy nem hetero az illető.
Engem aztán nem zavarna ha a cégemhez jönnél
legyél jó szakmailag meg legyél normális a kollégákkal, azon kívül meg ha megtisztelsz és elmonod hogy meleg vagy szívesen meghallgatom, de hogy nem lesz belőle hátrányod az 1000%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!