Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jogosan dobott ezért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan dobott ezért?

Figyelt kérdés

Majdnem egy éve együtt vagyok egy pasival, és felvetettem, hogy milyen lenne kipróbálni a hármasozást 2 aktív, 1 passzív felállásban.

Kiváncsi volt Ő is, hogy milyen lehet, ezért elkezdtünk keresni egy harmadikot, majd meg is találtuk hosszas válogatás után a potenciális jelöltet, és összehoztuk az alkalmat vasárnap.

Én már elélveztem, miközben szopta a párom a másik aktívat, majd elkezdte dugni a másik aktív a páromat miután már végeztem.

És azt vettem észre, hogy nem akar elélvezni a másik pasi, hanem csak élvezkedik, meg különböző pózokban dugja a páromat, egy idő után szóltam, hogy most már elég, de csak folytatták, majd fogtam és elrángattam a pasit onnan, ez viszont nem tetszett neki, ezért elkezdtünk dulakodni, meg lökdösődni.

A pasim közben felöltözött, és mondta, hogy inkább letölti a Tindert, hogy keressen magának egy normális férfit.

Először azt hittem viccel, de később kiderült, hogy nem, komolyan gondolja, azt mondja azért mert eléggé abszurd volt, hogy ott lökdösődök pucéran egy álló farkú másik emberrel, és már nem tud ezért férfiként tekinteni rám csak bohócként.

Szerintem ez egyáltalán nem jogos így.

2022. jún. 29. 15:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kellett neki egy indok hogy elhagyjon

Vagy csak szégyelte magát amiért elrontottad az estét

2022. jún. 29. 15:46
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Jogosan dobott, senki nem akar magának egy agresszív pasit. Mit féltékenykedsz ha már megengedted hogy megdugja? :D meg szerinted a másik pasi csak és kizárólag a ti élvezetetekért volt ott? Persze hogy nem :D
2022. jún. 29. 15:50
 3/20 A kérdező kommentje:
Ráadásul azóta a másik aktív fenyeget engem, hogy miattam nem tudott elélvezni, és, hogy ezért muszáj lesz engednem neki, hogy engem dugjon meg 2x, vagy keressek neki valakit.
2022. jún. 29. 15:52
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Most miért érzem a válaszod miatt,hogy ez kamu?😅
2022. jún. 29. 15:54
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez már tényleg az 😂
2022. jún. 29. 15:56
 6/20 anonim ***** válasza:
88%

Mivel te akartál hármast, így nem értem a hisztidet…

Egy 6 éves kislány színvonalát ütötted meg saccperkábé

Persze, hogy értelmes partnerre vágyik.

7/20 A kérdező kommentje:
Nem kamu, tudnék küldeni képernyőfotókat ha engedne csinálni a Badoo.
 8/20 anonim ***** válasza:
10%

Hármasnál nincs ilyen hogy a másik aktív a te engedélyed nélkül kefélgeti a bartodat.

Azt első nézésre abba kell hagyni, de legfőképp a passzív barátodnak kellet volna ledobnia magáról őt ha te már végeztél.

Érdemes lenne tudni hogy te nem 5perc alatt zavard le a dugást?

És igazából ez a baja a barátodnak hogy nincs rendesen kielégítve, megaszva.

2022. jún. 29. 15:57
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem min akadtál fel... Nem azért szexel a többség, hogy 3 perc alatt elmenjen, hanem hogy élvezkedjen. Ha a párod nem zavarta, te mit keztél el kakaskodni?
2022. jún. 29. 15:58
 10/20 anonim ***** válasza:
88%

Felejcsd el ez nem kapcsolat

Alapszabályok nincsenek meg

Másik aktívnak meg semmi beleszólása nincs, ez kuka az egész.

2022. jún. 29. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!