Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan dobott ki a nő?
Az ismerkedésnél nincs jogtalanság vagy jogosság.
Kidobott, mert tapiztad, nem az volt a lényeg, hogy milyen állapotban tetted. Én is így cselekedtem volna a nő helyében.
Jól tetted. Legalább egy szép emlék későbbre. Vele úgyse lett volna semmi, mert nem is ismeritek egymást. Feltéve, ha jó alakja volt.
Hazudott.
Az alapja tűrhető volt. ha nincs ló a szamár is jó. Vagy mint a kávé. 2 cukorral szeretem de ha nincs cukor akkor bármilyen kávé jó.
Szép volt, bejött a trükk :D Egy kis móka, mivel megtartani úgyse tudtad volna (hacsak nem vagy nagyon jómódú).
Sokaknak nem adatik meg, hogy egyszer is hozzáérjenek olyanhoz aki vonzó a számukra - én már csak tudom.
Jól tetted, hogy letapiztad. Úgysem lett volna semmi. Csak azt akarta megtudni mennyire "jó parti" lennél és ez szerint engedett volna vagy sem tovább.
Külömben nem egy észkombájn. Megkérni valakit, hogy miután tök részeg lesz ne tapizzon... majd egy részeg pont emlékszik mit ígért vagy ha igen pont fogja érdekelni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!