Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan dobott ki a pasim mint macskát sz*rni?
Figyelt kérdés
18/L vagy és ugye télen "kicsit" elhanyagoltam a borotválkozást odalent és amikor meglátta a pasim kiment behozta a kabátom és elküldött XD szerintetek min akadt ki ennyire?Nagyon gáz hogy szőrös vagyok odalent?2015. jan. 27. 20:13
2/14 anonim válasza:
a vacsorám visszajött, ahogy ebbe belegondoltam.
3/14 anonim válasza:
Lehet, hogy még sapka is volt rajtad?
4/14 anonim válasza:
Kissé bunkó volt, inkább a kezedbe nyomtam volna egy borotvát.
Enyhe célzás, hogy nem szereti a szőrös muffot.
5/14 anonim válasza:
"XD" ? komolyan?
Gondolom komoly kapcsolat lehetett...
6/14 opened paradise válasza:
Lehet,hogy csak a boltba küldött macheteért :D
7/14 anonim válasza:
Hány hete nem láttátok egymást, hogy most vette észre?Mert ugye a "kicsit" az nem tegnap óta nőtt ki.
8/14 anonim válasza:
Attól függ, mennyire szőrös. Gyere mutasd meg, és megmondom.
9/14 anonim válasza:
Azt a k**va életbe, örülj neki hogy ennyivel megúsztad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!