Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogosan dobott ki a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan dobott ki a pasim mint macskát sz*rni?

Figyelt kérdés
18/L vagy és ugye télen "kicsit" elhanyagoltam a borotválkozást odalent és amikor meglátta a pasim kiment behozta a kabátom és elküldött XD szerintetek min akadt ki ennyire?Nagyon gáz hogy szőrös vagyok odalent?

2015. jan. 27. 20:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ordas nagy kamu és trollkodás.

Másokban komplexusokat kelteni nem szép dolog, és a legkevésbé sem humoros.

Az ízlések mint tudjuk különböznek (nekem pl jobban tetszik, ha van valamennyi szőr).

Ha neked ennyire nem jön be (mivel mindketten tudjuk, hogy fiú vagy), miért nem tudod ezt kultúrált módon megbeszélni a barátnőddel ahelyett, hogy hülyeségeket irogatsz?

2015. jan. 27. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Meg a lópisztolyt! Túl sok az elvárás a fiúk részéről!
2015. jan. 27. 20:45
 13/14 anonim ***** válasza:
fake szagot érzek
2015. jan. 27. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem gyerekes viselkedés volt ez a részéről, mert poénra is vehette volna a dolgot, pl. egy "elhiszem, hogy hideg van odakint, de Neked szerintem itt bent a melegbe nincs szükséged bundára", vagy valami hasonló simán jó lett volna és értetted is volna a célzást.

Fel a fejjel, ha ilyen hülyeség miatt kidobott, nem ér annyit, hogy ezen agyalj. :D

22N

2015. jan. 27. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!