Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik most nagyon rosszul, hogy a barátom nem jön át holnap?
Ma írtam egy nagyon nehéz és rossz vizsgát, csak az tartotta bennem a lelket, hogy hazajövök, pihenek, egyet alszok és átjön a barátom hétvégére, szombaton elmegyünk családostul kirándulni, stb.
A vizsgám egyes lett, nagyon rossz hangulatban vagyok, amúgy is ezer bajom van. Erre ma közli a barátom, hogy nem tud jönni holnap, mert akkor a húga egyedül lenne éjjelre, és úgy félne otthon (14 éves a lány), viszont szombaton nem leszünk itthon, így akkor leghamarabb vasárnap tud átjönni.
Jogosan esik rosszul? Vagy csak hisztis vagyok a vizsga miatt?
milyen suliba jársz te, hogy nehéz vizsgákat kapsz? Na meg 1est kapni? :S
Amúgy meg szép, hogy nem hagyja otthon a húgát.
Na azért nekem furcsa...van valami gond a lánnyal,amiért őrizgetni kell,zűrös a kiscsaj?Vagy fél a mumustól? Már miért ne lehetne egy éjjelre otthon hagyni egy 14 éves lányt?! Otthon,és nem a nagyváros közepén...vagy a mai nyolcadikos lányok visszafejlődtek,és egy 5 éves szintjén vannak?
Ha jól emlékszem,én 11 lehettem,mikor simán elültem itthon egyedül éjjelre,ha szüleimnek programja volt.Ettem,ittam,tv-ztem és aludtam.Sőt,még az állatainkat is elrendeztem(elég sok van)de ez mellékes...lehet csak én látom rosszul a dolgokat és a mai világban egy 14 éves még pólyás.
Visszatérve a kérdésre, szerintem mond,hogy akkor elmész te hozzájuk és ellesztek hárman...bár ha nem hív...
Vagy pedig a másik megoldás,amit én használnék az esetedben, hogy kipihenem a sok stresszt, amit a vizsga okozott, kikapcsolódok, sokat eszek(csoki!)esetleg áthívom egy jó barátnőm filmezni.Semmiképp se rágnám magam azon,hogy miért nem jött a barátom, nem kell a + idegesség is,elég ami van.Fogd fel úgy a dolgot,hogy te sokkal jobban elleszel így is ,mint a barátod, és kész.
Egyébként fel a fejjel! :)
19L
Nem értem. Átjön a barátod hétvégére, akkor mi az, hogy szombaton nem tudtok találkozni, mert nem lesztek otthon? Szombatra bezárnád a szobádba vagy mi?:D
Illetve ha nem is éjszakára, napközben átjöhet / te is átmehetsz, és akkor minden meg van oldva...
Egyetemre járok :D
A húga fél egyedül éjjel, egyébként én is tök örültem ilyen korban, ha enyém volt a ház :)
Nem tudok én átmenni hozzájuk, mivel mint írtam, családi program lesz, amire természetesen ő is hivatalos, de reggel indulunk és délelőtt van busza, így nem tudom, hogy ide tud-e érni mire indulunk. Ha nem, akkor nyilván nem fog a küszöbön ülni estig amíg haza nem érünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!