Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul, hogy nem értékelte, hogy sütöttem neki?
Ma találkoztam a barátommal, de előtte itthon sütöttem amerikai palacsintát. Tudni kell, hogy a barátom profin süt-főz, olyan gyönyörű sütiket, kajákat csinál, ráadásul mind finom amellett, hogy esztétikusak.
Én ehhez képest kb. csak egyfajta sütit tudok csinálni, még a tojásrántottám se az igazi lány létemre.
Elhatároztam, hogy meg fogok tanulni sütni-főzni.
Ma neki láttam és megcsináltam életem első amerikai palacsintáját. Kicsit sós, de ehető volt, nekem legalábbis ahoz képest ízlett.
Nos, elvittem a barátomnak, aki evett egy falatot, és elég fura fejet vágott, majd közölte, hogy inkább maradjak a csokis sütimnél, és az volt a lényege, hogy nem kellene ezzel foglalkoznom.
ÉN mondtam neki, hogy őszinte véleményt mondjon(megis mondta, hogy sós), de ez a válasza azért esett rosszul, mert itt azon volt a hangsúly, hogy direkt neki is csináltam, és a szándék.
Ráadásul haza se vitte, amit csináltam neki(4 darab).
Nem azért, de ha ő rosszat csinálna én akkoris elvinném, megenném, azért, mert próbálkozik.
Ha finoman mondta volna, hogy oké, nem a legjobb, de lesz jobb is, kezdésnek nem rossz, akkor örülnék.
Jogos, vagy túlreagálom?
Nyilván nem elszek profi, mint ő, de ez volt a legelső alkalom, oké, hogy nem lett tökéletes.
Nekem nagyon rosszul esne, mert szerintem a szándék a lényeg és az, hogy az idődet arra szántad, hogy NEKI csináltál valamit. Hiába nem lett jó, szerintem bunkóság volt tőle, hogy fura fejet vágott, a megjegyzése is, meg az is, hogy egyet sem vitt el.
Jogosan esik rosszul.
Nem biztos, hogy tisztában volt vele, hogy te a LELKEDET is belesütötted ebbe a palacsintába (főleg miután mondtad, hogy legyen őszinte).
Nála a főzés az nem egy ennyire érzelmi téma, biztos ő is kapott kritikát, amíg profi lett.
Sajnos én is ilyen vagyok, néha túlságosan bunkón, de megmondom az őszinte véleményem.
Az én barátnőmnek is sokszor rosszul esik hirtelen amit mondok, de összességében a végén örül, hogy megmondtam mit, hogy érzek, gondolok.
Amikor viszont megdícsérem, akkor tudja, hogy azt tényleg úgyis gondolom, nem jópofizásból, illemből teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!