Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan osztottam ki a barátomat?
Számomra ebben a történetben a házimunka megosztása lényegtelen. Szívesen kiszolgálnám a páromat HA tanulna.
Nekem az nagyon gáz, hogy ennyit játszik. Nem normális, ha valakinek az egész napja ezzel telik el. Meg miért alszik valaki délutánig? Ez sem normális. Ne legyen már ennyire lusta, semmirekellő. Nagyon gáz, hogy egy fiatal, életerős férfi így viselkedik. Még csak pasinak sem kéne egy ilyen ember, nem ám komoly kapcsolatra, meg együtt élni, meg tervezgetés.
Teljesen kihasznál. Ha nem lennél mellette, éhen halna és megenné a kosz és mosatlan?
Ez mellett engem nagyon zavarna, hogy nincs kitartása, ambíciója, szorgalma. Máskor is volt már ilyen?
Ne oszd ki, az nem segítség. Inkább le kellene ülni, és megkérdezni tőle, mi a problémája, hogy így menekül az élet dolgai elől. Kicsi az önbizalma? Kiábrándult az életével kapcsolatban valamiből? Megingott valamiben? Szorong? Stresszes?
Ezeket kellene tudni, nem csépelni a másikat, attól senkinek nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!