Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jogosan sertodott meg a baratom?
Ez az eset meg mult hetvegen tortent, de csak most jutottam el odaig, hogy kiirjam. Szoval. 16 eves vagyok, a baratom 19, lassan 8 honapja vagyunk egyutt. Nekem o az elso baratom.
Es a hetvegen tortent, hogy ottaludtam egy baratomnal (aki evfolyamtarsam es mellesleg fiu), aminek megvolt az oka, egy eleg fontos sulis programon "dolgozunk" egyutt, es mas alkalom nem volt, hogy ezt megcsinaljuk, mivel messze lakunk 1mastol, mindegy nem ez a lenyeg. Elmondtam a baratomnak h ez lesz, nehogy mastol tudja meg, mar akkor is huzta a szajat, de nem szolt semmit.
Oke,aznap este a sracnal voltam, csinaltuk amit kellett, kozben filmeztunk, meg ilyenek, tehat nem tortent koztunk semmi, a baratom viszont, mint egy szenilis, orankent hivogatott, kvazi zaklatott, es amikor ezt negyedjere jatszotta el, akkor elegem lett es kikapcsoltam a telom. Masnap meg amikor vissza, volt 63(!) nem fogadott hivasom, persze mind a baratomtol.
Ra ket nappal talalkoztunk, halalosan kikelt magabol, hogy en ezt hogy kepzeltem, mi az hogy nem veszem fel a telom, azota besertodott ram es nem kommunikalunk. Kb. 4 napja.
Szerintetek ez jogos a reszerol? En tulzasnak erzem de erdekel kivulallok velemenye is. Koszi elore is.
Az rendben van ha 1x 2x felhív de azért ez túlzás :D Persze jogosan lehet féltékeny vagy jogosan gyanakodhat de ez túlzás. Ha 1 telefont sem vettél volna fel akkor igaza lenne viszont ez így nem jogos a részéről
18F
Valamilyen szinten megértem, mégiscsak egy másik pasinál aludtál!
Ugyanakkor lehet hogy picit túloz!
Próbálj meg kibékülni, és biztosítsd róla hogy nem lesz ilyen többet
Nem hívogattalak volna, de nem is találkoztam volna veled többet.
Más srácnál aludni? Egyáltalán nem normális. Ez volt a házifeladat mi?
szerintem nem jogos, mi abszolút nem vagyunk féltékeny típusok
ilyen pasi nekem nem is kéne
van aki betegesen féltékeny, nem lehet vele mit kezdeni, n az ilyet azonnal hagyom is ott
nem tudja felnőtt emberként kezelni a helyzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!