Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktathatnám le erről a barátom?
Szeretném az elején leszögezni, hogy nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást. A problémám egyedül azzal van, hogy imád cukkolni (állítólag aranyos vagyok ha morcos arcot vágok)
Olyanokkal, hogy akkor most találkozik egy régi osztálytársnőjével, megsétáltatják a kutyáját, meg elmennek futni (egy helyen laknak régóta ismerik egymást, szóval nem akkora para). Meg hogy van a szőke nagymellű alteregóm és vele szokott lenni mikor nem vagyok ott.
Szóval ilyen hú de sokat csajozom vigyázz mert kapós termék vagyok kaliberű viccek... Ennek ellenére tudom hogy hűséges és nem csalna meg, közös barátaink a gyerekkori barátai is, akik megerősítettek ebben, hogy ő tényleg nem a félrelépős fajta.
Gondolom így akarja felhívni magára a figyelmet, vagy féltékennyé tenni vagy nem tudom. De nekem ez tökre lelombozó, mondtam is neki de még mindig nem hagyja abba. Mit csináljak? Az adok-kapok játékokat nem szeretem. Valakinek ötlete?
20/L
Ha megtanulod ignorálni, egy idő után nem lesz neki szórakoztató.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!