Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kéri meg a kezem? 6,5 éve van barátom 9 hónapja együtt is élünk. Az össze költözést is én hoztam fel és így lett belőle valami. Félek, hogy ezzel is így lesz és már elvagyok keseredve. Szerinetek mi lehet az oka?
Beszéltetek már korábban a házasságról, családalapításról?
Tudja, hogy te mit gondolsz erről? És te tudod, hogy ő hogyan áll hozzá?
Fontos neki a házasság?
Első vagyok.
Pont tegnap tettem fel a kérdést nővérem barátjának (30 éves), hogy nem fognak-e házasodni. Válasz az volt, hogy minek. Igaza is van részben, így könnyebb az "elválás", ha beüt valami, de tudom, hogy a nőknek a legnagyobb álma az esküvő. Lehet neked kell megkérned a kezét a végén, ha a következő szintre akarod emelni a dolgot.
21/F
Minek kérje meg? Házasság nélkül is megkapott mindent.
Tisztában van vele, ha holnap azt mondaná, szülj gyereket, te örömmel tennéd, házasság nélkül is. Akkor meg minek költsön százezreket, milliókat, minek kötelezze el magát?
No amikor én beszélgettem a párommal hasonló témákról, akkor időpontokról is beszéltünk..
Én 22, ő 25 volt mikor összejöttünk, és kb a 2. vagy 3. randin már tisztáztuk, hogy ki mit szeretne.
Házasság előtt kell az összeköltözés. Nem szeretnénk hosszú jegyben járást. Én 27-28 körül szeretnék már gyereket, ő 30 körül, tehát ez így stimmel is. 35 felett már nem szeretnék szülni, stb..
Akkor persze nem egymásról beszéltünk konkrétan, csak a terveinkről, hogy mikor mit szeretnénk...aztán majd egyszer megkéri a kezemet, mert tudom, hogy fontos neki a házasság és mivel gyereket házasságon belül szeretnénk, ezért ez mondjuk úgy 27 éves koromig meg is valósul.
Szóval szerintem butaság volt ezt annyiban hagyni, hogy majd... Mert ezzel lenyugtatott aztán kész.
Vesd fel neki újra a témát, hogy mostanában gondolkoztál ezen, és hogy x éves korodban szeretnél már gyereket, illetve előtte szeretnél összeházasodni vele. Ő mit gondol ezekről?!
Beszéld meg vele, és ne hagyd hogy annyi legyen a álasz, hogy majd... Ja, majd akar gyereket...45 évesen..addigra neked meg már nem feltétlen kéne szülni. Szóval azért ezt nem ártott volna tisztázni már régebben is, bár még mindig nem késő. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!