Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kéri meg a kezem? 6,5 éve van barátom 9 hónapja együtt is élünk. Az össze költözést is én hoztam fel és így lett belőle valami. Félek, hogy ezzel is így lesz és már elvagyok keseredve. Szerinetek mi lehet az oka?
valszeg a saját bizonytalanságodat vetíted ki
azért érzed így magad
szerintem felesleges ezen agyalnod mert csak belehergeled magad és a végén szétmentek
"de nekem számít és egy megerősítésnek érezném hogy fontos vagyok neki"........tudod ezzel a kijelentéseddel mennyi elvált ember tudna vitába szállni.
De majd te is rájössz később (vagyis inkább remélem hogy nem) :)
Nekem is furcsa, de vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem akarnak házasságot. Nem szeretnék magukat elkötelezni egy életre. Lehet, hogy nem láttak rá jó példát, de néha nem is ez a baj, hanem, hogy egyszerűen nem megy bele a fejükbe, hogy miért kellene nekik házasságon gondolkozniuk. Nővéremnek 9 és fél éve van barátja, aki kijelentette, hogy sosem akarja elvenni őt, pedig nővérem szeretné.
Én házas vagyok, s így nekem kissé nehéz megérteni ezt, de az ehhez hasonló embereknek azt nehéz megérteni, hogy a házasság egy jó és szent dolog.
Lehet, hogy nála is erről van szó.
sose értettem, hogy a mai lányoknak ez miért olyan fontos...
1. munkád van?
2. sulit befejezted?
3. ez az életcélod? az egyetlen? utazzatok, szórakozzatok, ne a gyűrűn agyalj. aki szeret, az anélkül is fog. hidd el, h semmit, de semmit nem változtat meg az a gyűrű.
"mai lányoknak miért fontos"
Mert a "régi" lányoknak miért volt az? És neked miért nem fontos?
Nem a gyűrű...nem ez a lényeg. Számomra az házasság az összetartozást jelenti. Nem egy kibszott gyűrű. Gyűrű sem kéne nekem hozzá, és templomi esküvő sem, mert ateista vagyok.
És én elfogadom, ha valakinek ez nem fontos, nem szeretne házasságot, de hát mi a fszomért nem lehet megérteni azt, hogy nincs olyan, hogy "mai lányok".
A házasság az nem divat kérdés. Régebben sem a csillivilli gyűrűről szólt, ahogy most sem.
Most a következő fél órában megsiratom az emberiséget.
sajnos manapság már inkább divat
meg kivagyiság
meg a pénzről szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!