Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kéri meg a kezem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kéri meg a kezem? 6,5 éve van barátom 9 hónapja együtt is élünk. Az össze költözést is én hoztam fel és így lett belőle valami. Félek, hogy ezzel is így lesz és már elvagyok keseredve. Szerinetek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 12:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
A régieknek nem igazán volt döntési joga, mert megszólták őket. Úgyhogy igenis, vannak mai lányok. Sőt, most hogy nekünk is lehet karrierünk, egyre kevésbé fontos. Nem vagyok ellene, de ezt a hajkurászást undorítónak tartom.
2015. jan. 22. 19:12
 22/22 anonim ***** válasza:

hanem akar semmit, csak a kényelmet 6,5 éve, akkor minek van veled?

ha te szeretnél feljebb lépni a kapcsolatotokban, akkor mondd meg neki mielőbb.

egyenlőség kell hogy legyen egy párkapcsolatban, nem az, hogy az egyik vágyakozik, rosszul érzi magát, könyörög, hogy a másik tegyen meg valamit...

egész életedben könyöröghetsz majd neki mindenért, ha végülis megkéri erre a kezed, erre most nem gondolsz...

féltékennyé tenni, de gyorsan...

ha elenged, sosem volt a tiéd... csak eddig nem volt neki jobb, aki kiszolgálta volna minden igényét...

meg lehet tudni azonnal, mi a helyzet és akkor nem kell évekig várakozni tovább a reménytelenségben...

hajrá!

az a legjobb, ha egyszer megérzi, hogy elveszíthet.

abból fogod tudni, hogy szeret-e igazán, hogy mit tesz akkor...

2015. febr. 26. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!